Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Skigebieden Italië: boek uw portie wintersport bij ThomasCook.be

Bekijk het aanbod van Italië

Skigebieden Italië


Dolce far ski

Sneeuw, zon, en een ontspannen sfeer … in de skigebieden van Italië beleef je de heerlijkste wintersportvakanties. Bekijk snel ons voordelige aanbod hotels, pensions en appartementen, kies je favoriete skivakantie in Italië, en geniet van het dolce far ski!

Bruisende skivakantie Dolomieten en Aoste

In Italië beleef je een bruisende skivakantie. In de bloedmooie, aangesloten skigebieden van de Dolomieten kun je geweldige tochten maken met één liftpas. Het skigebied Aosta ligt in de schaduw van de Mont Blanc. Van hieruit ben je zo in Frankrijk. Of ski je over bergkammen naar het Zwitserse Zermatt.

Skigebieden Italië: zon, sneeuw en cappuccino

Alle skigebieden in Italië liggen bezuiden de Alpen. Skipistes, loipen en wandelpaden baden in de winterse zon. Toch heb je gegarandeerd een witte wintersportvakantie: in de Italiaanse skigebieden houden sneeuwkanonnen jouw pistes maagdelijk wit. Onklopbaar zijn ook de heerlijke restaurantjes, bars en pistehutten – je geniet er van culinaire hoogstandjes in een vriendelijke sfeer.

Boek nu jouw skivakantie Italië

Ontdek hét zonnigste en het lekkerste wintersportland van Europa. Boek nu je skivakantie in een van de skigebieden in Italië tegen een scherpe prijs.

All Inclusive