Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Skigebieden

Bekijk het ski aanbod

Wintersportvakanties Thomas Cook

De mooiste skigebieden

Zin in een fantastische wintersportvakantie? Bij Thomas Cook vind je het skigebied dat bij jou past. Frankrijk, Italië of Oostenrijk? Kies je bestemming, bekijk ons voordelig aanbod skihotels, pensions en appartementen, en vertrek morgen nog naar een skiparadijs!

Skigebieden in Frankrijk, Italië en Tsjechië

Aaneengesloten, veelzijdige pistes en aangename hotelletjes, … de skigebieden in Frankrijk zijn the place to ski. Een budgetvriendelijke skivakantie? Slalom over de Dolomieten Superski-pistes, het bekendste wintersportdomein van Italië. En wil je echt voor een prikje skiën? Kies voor de sneeuwzekere skioorden in Tsjechië: skipassen, accommodaties en après-ski zijn hier heel betaalbaar.

Skioorden Oostenrijk, Duitsland of Zwitseland

Ga je voor kwaliteit en Gemütlichkeit? De skioorden in Zwitserland, Oostenrijk of … Duitsland wachten op je. Voor een toffe après-ski moet je in gastvrij Oostenrijk zijn, hét gezelligste wintersportland. Een short ski? Stap bij het eerste sneeuwberichten in je auto, ontdek Sauerland en andere Duitse skioorden vlakbij. Liever de Alpen? Kies dan de skigebieden in Zwitserland, hét wintersportparadijs!

Reserveer nu je voordelige wintersportvakantie

Welke bestemming je ook kiest, Thomas Cook biedt je de comfortabele skihotels, chalets, of appartementen? Bekijk snel ons ruime aanbod, en reserveer nu je gedroomde wintersportvakantie in jouw favoriete skigebied.