Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

 • Heb je een vraag?
 • Zoek een reisagent
 • Fr/Nl

Skigebied Avoriaz: boek je skivakantie bij ThomasCook.be

Bekijk het aanbod van Avoriaz

Skigebieden Frankrijk


Skivakantie Avoriaz

Wat is een winter zonder sneeuw? Niets toch? Neem het heft in handen en trek zelf naar de sneeuw voor een onvergetelijke wintersportvakantie. In skigebied Avoriaz bijvoorbeeld. boek snel je voordelige skivakantie Avoriaz bij Thomas Cook.

Hoogste skistation van Les Portes du Soleil

Avoriaz ligt in het grote skigebied Les Portes du Soleil aan de Frans-Zwitserse grens. Je kiest er uit 36 skiliften en 49 pistes. Sneeuw ligt er bijna altijd in het winterseizoen. Want je skivakantie Avoriaz brengt je naar de meest sneeuwzekere plaats in het skigebied Portes du Soleil. Kies je voor een skipas voor het hele gebied? Dan heb je toegang tot maar liefst 650 km pistes – keuze genoeg!

Pistes in plaats van straten

Het centrum van skigebied Avoriaz is helemaal autovrij. Logisch ook, want er zijn geen straten, alleen pistes, dus je skiet overall recht naar toe. Ben je als ervaren skiër op zoek naar een uitdaging? Trek dan naar de ‘Mur de Suisse’. Op deze zwarte piste vind je bulten tot manshoogte.

Reserveer nu je onvergetelijke skivakantie

Begint het al te kriebelen? Reserveer dan nu voordelige skivakantie Avoriaz, en boek snel je hotel of appartement in skigebied Les Porte dus Soleil.

Skiegebied info

Avoriaz

785 km vanuit Brussel - Hoogte: 1800 m

 • Wandelen: 3/5
 • Kindvriendelijk: 4/5
 • Aprés-ski: 3/5

Avoriaz is een gezellige autovrije plaats op een 1.800 m hoog plateau boven Morzine. Arrensleeën en rupsvoertuigen vervangen er de auto. Avoriaz is altijd een toonaangevende plaats geweest en is bovendien de ideale bestemming is voor gezinnen met kinderen. Kinderopvang: sneeuwspeeltuin (4-6 jaar): 6 dagen: ca. € 191 (zonder maaltijden). Sport en ontspanning: paragliding, sneeuwschoenwandelen, nachtrodelen, overdekt zwembad, bowling, bioscoop.

Châtel

787 km vanuit Brussel - Hoogte: 1200 m

 • Wandelen: 4/5
 • Kindvriendelijk: 4/5
 • Aprés-ski: 3/5

Aan het authentieke dorpskarakter van Châtel werd niets gewijzigd. Men vindt er dan ook geen torenhoge gebouwen, maar wel kleine appartementen en chalets die perfect in het prachtige landschap geïntegreerd zijn. Tijdens het verblijf in Châtel is er genoeg te beleven, want in het winterseizoen worden er talrijke evenementen georganiseerd. Kinderopvang: sneeuwspeeltuin (3-6 jaar): 6 dagen, 2,5u/dag: ca. € 283 (maaltijden inbegrepen). Sport en ontspanning: schaatsbaan, ijsduiken, sneeuwschoenwandelen, paragliding.

Morzine

850 km vanuit Brussel - Hoogte: 1000 m

 • Wandelen: 4/5
 • Kindvriendelijk: 4/5
 • Aprés-ski: 4/5

Morzine, halverwege tussen de Mont-Blanc en het Lac Léman, geniet een mooie ligging in de Alpen, tussen berg en dal. Het charmante dorp, dat niets van zijn Savooiaardse karakter verloren heeft, maakt deel uit van het Les Portes du Soleil-gebied. Kinderopvang: sneeuwspeeltuin (3-5 jaar): 6 dagen, 3u/dag: ca. € 310 (maaltijden inbegrepen). Sport en ontspanning: paragliding, nachtrodelen, sneeuwscootertochten, schaatsbaan, sneeuwschoenwandelen, overdekt zwembad, bioscoop.

Les Gets

845 km vanuit Brussel - Hoogte: 1172 m

 • Wandelen: 4/5
 • Kindvriendelijk: 4/5
 • Aprés-ski: 3/5

Les Gets is een echt alpendorp gebleven en maakt deel uit van het Portes du Soleil-skigebied. Vanaf de Mont Chéry heeft men een prachtig uitzicht op de Mont-Blanc. Ook niet-skiërs worden hier verwend: een romantische winterwandeling of van een bezoekje aan het muziekmuseum behoort ook tot de mogelijkheden. Kinderopvang: sneeuwspeeltuin (3-5 jaar): 6 dagen, 2u/dag : ca. € 286 (maaltijden inbegrepen). Sport en ontspanning: sleehondentochten, ijsklimmen, schaatsbaan, sneeuwschoenwandelen, paragliding.