Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

 • Heb je een vraag?
 • Zoek een reisagent
 • Fr/Nl

Skigebied Grindelwald: boek je skivakantie bij ThomasCook.be

Bekijk het aanbod van Grindelwald

Skigebieden Zwitserland


Skivakantie Grindelwald

Droom je van een gezond verblijf in de Zwiterse Alpen? Trek dan op wintersport naar Grindelwald. Je hotel in dit feeërieke Alpendorp ligt in het Lütschental, op een uurtje rijden van Bern. Vroeger reikten twee gletsjers tot in het dorp, nu vind je alleen op de bergtoppen nog eeuwige sneeuw.

Wintersport Grindelwald: je hotel in de bergen

Beleef een onvergetelijke wintersportvakantie in Grindelwald. Je hotel ligt vlakbij de skiliften, dus van vervelend gesjouw met materiaal blijf je bespaard. Maak je liever een wandeling? Dan heb je meteen een prachtig decor.

Skigebied Grindelwald: topper voor Harry Potterfans

Neem de trein naar het hoogste station van Europa, in Grindelwald. Al is je hotel natuurlijk ook per auto bereikbaar. Weet je trouwens waarom het skigebied Grindelwald voor Harry Potterfans een topbestemming is? Ken je die duistere tovenaar Gellert Grindelwald nog? Juist ja, die werd naar dit prachtige stadje vernoemd.

Reserveer nu je wintersportvakantie Grindelwald

Ben je klaar voor een magisch en ontspannend sneeuwplezier? Boek dan nu je heerlijke wintersportvakantie Grindelwald bij Thomas Cook.

Skiegebied info

Grindelwald

738 km vanuit Brussel - Hoogte: 1034 m

 • Wandelen: 5/5
 • Kindvriendelijk: 3/5
 • Aprés-ski: 3/5

Grindelwald, op 1.034 m hoogte, is een zonnig, sneeuwzeker en gezellig skioord dat winterpret biedt voor het hele gezin. Het is het grootste skioord van de Jungfrau Region. Naast ski biedt Grindelwald 80 km wandelwegen met panorama’s op 7 vierduizenders en een majestueuze gletsjerwereld. Rodelliefhebbers vinden hier een baan van maar liefst 15 km die voert van de 2.681 m hoge Faulhorn naar Grindelwald. Zeker een uitstap waard is de Jungfraujoch (op 3.454 m), de "Top of Europe", het hoogste spoorwegstation van Europa. Kinderopvang: kinderclub Snowli (vanaf 3 jaar)per dag ca. € 75 incl. lunch. Sport en ontspanning: snowtubing, schaatsen, curling, bioscoop.

Wilderswil

716 km vanuit Brussel - Hoogte: 584 m

 • Wandelen: 4/5
 • Kindvriendelijk: 3/5
 • Aprés-ski: 2/5

Het kleine, charmante Wilderswil (584 m hoog) is heel bekend in Zwitserland wegens zijn ligging aan het begin van het Jungfraumassief, het natuurparadijs Schynige Platte en de Alpentuin. Het nabije Interlaken (ca. 4 km) biedt langs de bekende "Höheweg" prachtige zichten op de Jungfrau. Het is heerlijk flaneren langs de mooie gebouwen en het casino. Verdere excursie-aanraders: het idyllische Iseltwald (ca. 11 km) en het bergtreintje naar de Jungfraujoch (3.454 m). Sport en ontspanning: rodelen, sneeuwschoenwandelen, parapente.

Wengen

728 km vanuit Brussel - Hoogte: 1274 m

 • Wandelen: 5/5
 • Kindvriendelijk: 4/5
 • Aprés-ski: 3/5

Wengen (1.274 m), zonnig gelegen, is een traditierijk en autovrij dorp. Je kan er genieten van een fantastisch decor van vierduizenders: Eiger, Mönch en Jungfrau. Groot skigebied met vele goed geprepareerde pistes. Het skigebied van Wengen sluit aan op het skigebied van Grindelwald en Lauterbrunnen, een heel veelzijdig skigebied voor zowel beginners als voor topskiers. In januari vindt hier de beroemde Lauberhorn-wereldbekerafdaling plaats. Kinderopvang: crèche: 5 dagen 6u/dag ca. 630 CHF. Sport en ontspanning: schaatsen, curling, sneeuwschoenwandelen, rodelen.