Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

 • Heb je een vraag?
 • Zoek een reisagent
 • Fr/Nl

Skigebied Morzine: boek je skivakantie bij ThomasCook.be

Bekijk het aanbod van Morzine

Skigebieden Frankrijk


Skivakantie Morzine

Wat is een winter zonder sneeuw? Niets toch? Neem het heft in handen en trek zelf naar de sneeuw voor een onvergetelijke wintersportvakantie. In skigebied Avoriaz bijvoorbeeld. boek snel je voordelige skivakantie Avoriaz bij Thomas Cook.

hoogste skistation van Les Portes du Soleil

Kriebelt het om je skilatten of snowboard aan te binden? En om in een prachtig sneeuwdecor de mooiste pistes af te glijden? Zet dan koers naar naar het skigebied Morzine in Frankrijk. En overnacht er in de hotels en appartementen die Thomas Cook speciaal voor jouw wintersportvakantie Morzine reserveert.

Ontspannende wintersportvakantie in Morzine

Het skigebied Morzine ligt in Portes du Soleil, een klepper van een skioord dicht bij de Zwitserse grens. Met de gratis skibus bereik je vlot de verschillende liften die je razendsnel naar de hoogste toppen brengen. Klaar om de knisperend gezonde berglucht in te ademen, van adembenemende vergezichten te genieten, en de spannendste pistes af te sjezen? Bij Thomas Cook vind je jouw voordelige wintersportvakantie Morzine.

Skigebied Morzine: paradijs voor gezinnen

Het skigebied Morzine pakt uit met eenvoudige pistes. Ideaal voor wie zijn eerste stapjes in de sneeuw zet of op wintersportvakantie gaat met kinderen. En ook náást de piste valt er heel wat te beleven in het traditionele bergdorp. Want in de gezellige restaurantjes en winkels is het heerlijk vertoeven.

Boek nu je voordelige skivakantie in Morzine

Verblijf je graag in een appartement of hotel? Bij Thomas Cook vind je vast wat je zoekt – tegen een voordelige prijs. Bekijk nu ons aanbod voordelige wintersportvakanties in Morzine, pak je koffers en vertrek.

Skiegebied info

Morzine

850 km vanuit Brussel - Hoogte: 1000 m

 • Wandelen: 4/5
 • Kindvriendelijk: 4/5
 • Aprés-ski: 4/5

Morzine, halverwege tussen de Mont-Blanc en het Lac Léman, geniet een mooie ligging in de Alpen, tussen berg en dal. Het charmante dorp, dat niets van zijn Savooiaardse karakter verloren heeft, maakt deel uit van het Les Portes du Soleil-gebied. Kinderopvang: sneeuwspeeltuin (3-5 jaar): 6 dagen, 3u/dag: ca. € 310 (maaltijden inbegrepen). Sport en ontspanning: paragliding, nachtrodelen, sneeuwscootertochten, schaatsbaan, sneeuwschoenwandelen, overdekt zwembad, bioscoop.

Avoriaz

785 km vanuit Brussel - Hoogte: 1800 m

 • Wandelen: 3/5
 • Kindvriendelijk: 4/5
 • Aprés-ski: 3/5

Avoriaz is een gezellige autovrije plaats op een 1.800 m hoog plateau boven Morzine. Arrensleeën en rupsvoertuigen vervangen er de auto. Avoriaz is altijd een toonaangevende plaats geweest en is bovendien de ideale bestemming is voor gezinnen met kinderen. Kinderopvang: sneeuwspeeltuin (4-6 jaar): 6 dagen: ca. € 191 (zonder maaltijden). Sport en ontspanning: paragliding, sneeuwschoenwandelen, nachtrodelen, overdekt zwembad, bowling, bioscoop.

Châtel

787 km vanuit Brussel - Hoogte: 1200 m

 • Wandelen: 4/5
 • Kindvriendelijk: 4/5
 • Aprés-ski: 3/5

Aan het authentieke dorpskarakter van Châtel werd niets gewijzigd. Men vindt er dan ook geen torenhoge gebouwen, maar wel kleine appartementen en chalets die perfect in het prachtige landschap geïntegreerd zijn. Tijdens het verblijf in Châtel is er genoeg te beleven, want in het winterseizoen worden er talrijke evenementen georganiseerd. Kinderopvang: sneeuwspeeltuin (3-6 jaar): 6 dagen, 2,5u/dag: ca. € 283 (maaltijden inbegrepen). Sport en ontspanning: schaatsbaan, ijsduiken, sneeuwschoenwandelen, paragliding.

Les Gets

845 km vanuit Brussel - Hoogte: 1172 m

 • Wandelen: 4/5
 • Kindvriendelijk: 4/5
 • Aprés-ski: 3/5

Les Gets is een echt alpendorp gebleven en maakt deel uit van het Portes du Soleil-skigebied. Vanaf de Mont Chéry heeft men een prachtig uitzicht op de Mont-Blanc. Ook niet-skiërs worden hier verwend: een romantische winterwandeling of van een bezoekje aan het muziekmuseum behoort ook tot de mogelijkheden. Kinderopvang: sneeuwspeeltuin (3-5 jaar): 6 dagen, 2u/dag : ca. € 286 (maaltijden inbegrepen). Sport en ontspanning: sleehondentochten, ijsklimmen, schaatsbaan, sneeuwschoenwandelen, paragliding.