Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Skigebied Obergurgl: boek je skivakantie bij ThomasCook.be

Bekijk het aanbod van Obergurgl

Skigebieden Oostenrijk


Skivakantie Obergurgl

Kijk je uit naar een sneeuwzekere skivakantie? Dan zit je goed in Obergurgl. Het charmante bergdorp trakteert je op brede pistes, moderne skiliften en verzorgde hotels. Ontdek snel het Thomas-Cook aanbod wintersport Obergurgl.

Onvergetelijke skivakantie in Obergurgl

Het sneeuwzekere skigebied Obergurgl ligt in de deelstaat Tirol – aan het daleinde van het Ötztal. Van massatoerisme is hier geen sprake. Je zoeft er dus vlotjes over de pistes, zónder aan te schuiven aan de liften. Waaghalzen die stevig op de latten staan, hebben de tijd van hun leven op de Hoge Mute. Een van de moeilijkste afdalingen in Europa. Uitblazen in Obergurgl? Dat doe je in je hotel of appartement dat Thomas Cook voor jou reserveerde!

Skimekka Obergurgl, Tirol

Op wintersport in Obergurgl? Puur genieten! Glij over brede pistes die baden in de zon. Geniet van wondermooie vergezichten. En smul in gezellige berghutten van Tiroolse lekkernijen. Sneeuwzeker Obergurgl in Tirol is een rustig dorpje dat tóch alle ingrediënten in huis heeft voor een geslaagde skivakantie: zoals winkeltjes, restaurants en bars.

Boek nu je wintersport verblijf in Obergurgl

Kies je voor een sneeuwzekere skivakantie? Je hotel vind je bij Thomas Cook. Reserveer nu je wintersport verblijf in Obergurgl, Tirol tegen een voordelige prijs.

Skiegebied info

Obergurgl

881 km vanuit Brussel - Hoogte: 1930 m

  • Wandelen: 3/5
  • Kindvriendelijk: 4/5
  • Aprés-ski: 3/5

Op het einde van het Ötztal, op 1930 m hoogte, aan de voet van de skipistes ligt Obergurgl, het hoogstgelegen kerkdorp van Oostenrijk. Het is een sfeerrijke en authentieke plaats in chaletstijl, zonder doorgaand verkeer. Een skibus rijdt geregeld naar het op 15 km gelegen skimekka Sölden. Langlaufers kunnen naar hartelust oefenen op een 3 km lange oefen langlaufloipe. Kinderopvang: crèche (vanaf 3 jaar), 2 u/dag: ca. € 25. Sneeuwspeeltuin (vanaf 3 jaar), 2 u/dag, ca. € 35. Sport en ontspanning: Obergurgl-Hochgurgl: schaatsen, indoor golf (700 m²), overdekte tennisbanen, curling, overdekt zwembad, rodelen, arrensleetochten.

Vent

884 km vanuit Brussel - Hoogte: 1900 m

  • Wandelen: 1/5
  • Kindvriendelijk: 3/5
  • Aprés-ski: 1/5

Het authentieke en kleinschalige Vent bevindt zich op een hoogte van 1900 m aan het einde van het mooie Ventdal, een zijdal van de Ötzvallei. Vent is idyllisch gelegen en is ideaal voor rustzoekers, wandelaars en langlaufers. Het 15 km groot skigebied van Vent is vooral voor beginners en lichtgevorderden. De après-ski van Vent vindt plaats in een handvol bars en cafés. Fervente skiërs vinden hun gading in het nabijgelegen skigebied van Sölden (op 17 km) of Obergurgl (op 22 km). Kinderopvang: sneeuwspeeltuin: kind 3-6 jaar 6 dagen, 4u/dag: ca. € 140 Sport en ontspanning: sneeuwschoenwandelen, rodelen (5 km lang).

All Inclusive