Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Skigebied Saalbach: boek je skivakantie bij ThomasCook.be

Bekijk het aanbod van Saalbach

Skigebieden Oostenrijk


Skivakantie Saalbach

Twijfel je nog welke skibestemming je dit jaar wilt aandoen? Dan is het skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang zeker het overwegen waard. Hier word je getrakteerd op een reusachtig netwerk van mooie pistes en hypermoderne liften. Boek nu je hotel in het pittoreske dorpje Saalbach.

Ontspannende skivakantie Oostenrijk

Het skigebied Saalbach – Hinterglemm - Leogang ligt in Salzburgerland, dé bestemming voor een ontspannende skivakantie in Oostenrijk. Je zoeft er over liefst 200 kilometer geprepareerde pistes. En er is voor ieder wat wils: of je de bergen nu trotseert als skiër of snowboarder, met veel of weinig ervaring. Heb je altijd al gedroomd van een nachtelijk skipartijtje? Dan laten de verlichte pistes jouw droom hier in vervulling gaan.

Saalbach – Hinterglemm - Leogang: mondaine skivakantie

Het gezellig dorpje Saalbach vormt de ideale uitvalsbasis voor je wintersportvakantie in het skigebied Saalbach – Hinterglemm - Leogang. Je baadt er in een wereld van luxe met prachtige sterrenhotels en exclusieve boetieks. Uiteraard vind je er ook een levendige après-ski en heel wat charmante restaurants. Smul er van echte Kaiserschmarm en Kaspressknödel. Smakelijk!

Boek je hotel in het skigebied Saalbach

Zoek je een hotel in het skigebied Saalbach – Hinterglemm - Leogang? Grasduin dan snel door ons aanbod en reserveer je skivakantie Oostenrijk tegen een voordelige prijs.

Skiegebied info

Saalbach

968 km vanuit Brussel - Hoogte: 1003 m

  • Wandelen: 4/5
  • Kindvriendelijk: 4/5
  • Aprés-ski: 5/5

Saalbach vormt samen met Hinterglemm de gemeente Saalbach-Hinterglemm. Het fraaie, kleurige dorp biedt schitterende panorama’s op de bergwereld van het Glemmdal, van de Hohe Tauern tot aan de Steinbergen. Het is aangenaam flaneren door de gezellige dorpstraat. Laat je meeslepen tijdens de levendige après-ski in de skihutten om daarna verder te vieren in het centrum van Saalbach. Kinderopvang: sneeuwspeeltuin (vanaf 3,5 jaar): 6 dagen: ca. € 183 (lunch en drankje: ca. € 10 per dag). Sport en ontspanning: rodelen, wandelwegen, sneeuwschoenwandelen, arrensleetochten, sneeuwscooter.

Hinterglemm

972 km vanuit Brussel - Hoogte: 1008 m

  • Wandelen: 4/5
  • Kindvriendelijk: 4/5
  • Aprés-ski: 5/5

De mondaine bergdorpen Saalbach en Hinterglemm zijn de grootste dorpen van het Skicircus Saalbach / Hinterglemm / Leogang. De Schattberg en de Zwölferkogel leveren er de beroemde afdalingen voor de geoefende skiër. In Hinterglemm vind je een heus funpark met obstakels en jumps, maar ook een verlichte avondskipiste. Kinderopvang: sneeuwspeeltuin (vanaf 3,5 jaar): 6 dagen: ca. € 183 (lunch en drankje: ca. € 10 per dag). Sport en ontspanning: levendige après-skihutten, disco's, sneeuwbars, restaurantjes, rodelbaan, ca. 40 km geruimde wandelwegen, sneeuwschoenwandelen, arrensleetochten, sneeuwscooter of quad.

All Inclusive