Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Skigebied Valmeinier: boek je skivakantie bij ThomasCook.be

Bekijk het aanbod van Valmeinier

Skigebieden Frankrijk


Skivakantie Valmeinier

“Sjoef, sjoef, sjoef”, klinkt het geluid van sneeuw onder de latten je ook als muziek in de oren? Dan is het tijd voor een deugddoende wintervakantie. Trek naar skigebied Valmeinier voor een onvergetelijke wintersportvakantie.

Leef op grote hoogte in skigebied Valmeinier

Skigebied Valmeinier ligt net als Valloire in het Galibier-Thaborgebied in Frankrijk. Het gebied werd genoemd naar zijn twee hoogste toppen: de Grand Galibier en Mont Thabor. Kies je voor een appartement of authentiek hotel in Valmeinier 1500 of liever het modernere dorp op 1800 meter? In elk geval krijg je brede pistes en een schitterende après-ski.

skigebied Valmeinier: skiën van ’s morgens tot ‘s avonds

Is skiën van zonsopgang tot zonsondergang nog niet genoeg? In het skigebied Valmeinier schijnen één keer per week de spots en ski je ’s avonds op een verlichte piste. Hou je van wat afwisseling? Profiteer dan van de ijspiste of het verwarmde openluchtzwembad in skigebied Valmeinier.

Boek nu je voordelige ski hotel Valmeinier

Ben je klaar voor sneeuwpret, lekker eten en een streepje zon? Boek dan nu je wintersportvakantie in je voordelige ski hotel Valmeinier.

Skiegebied info

Valmeinier

886 km vanuit Brussel - Hoogte: 1500 m

  • Wandelen: 2/5
  • Kindvriendelijk: 3/5
  • Aprés-ski: 3/5

Valmeinier bestaat enerzijds uit het oude Valmeinier 1500, een charmant Alpijns bergdorp waar het dorpsleven voorop staat, en anderzijds Valmeinier 1800, een modern skioord op sneeuwzekere hoogte. Er zijn gratis skibussen tussen Valmeinier 1500 en Valmeinier 1800. Kinderopvang: crèche (3-35 maanden): ca. € 59 per dag (maaltijden inbegrepen). Sneeuwspeeltuin (3-4 jaar): 6 halve dagen, 2u/dag: ca. € 238 (maaltijden inbegrepen). Sport en ontspanning: sneeuwschoenwandelen, paragliding, arrensleetochten, bioscoop, bowling, wellnesscentrum.

Valloire

890 km vanuit Brussel - Hoogte: 1430 m

  • Wandelen: 2/5
  • Kindvriendelijk: 3/5
  • Aprés-ski: 3/5

Charmant bergdorp (1430 m) in de vallei van de Maurienne, aan de voet van de Col du Galibier. Het is een authentiek dorp in traditionele stijl dat vooral veel jonge gezinnen en families aantrekt. Naast zijn reputatie als uitstekend skioord heeft Valloire ook faam op artistiek vlak met de jaarlijkse sneeuwen ijssculpturenwedstrijd. In de gezellige restaurantjes kun je heerlijk genieten van Savoyaardse gerechten. Kinderopvang: crèche (6 maanden-6 jaar): ca. € 44 per dag (maaltijden inbegrepen). Sneeuwspeeltuin (vanaf 4 jaar): 6 halve dagen, 2,5u/dag: ca. € 114. Sport en ontspanning: sneeuwschoenwandelen, arrensleetochten, schaatsen, bioscoop, wellnesscentrum.