Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek vluchten naar Tenerife bij Thomas Cook

vlucht brussel Tenerife

We hebben goedkope vluchten naar Tenerife voor jou

Altijd een aangenaam klimaat

Tenerife: het grootste van alle Canarische eilanden. Dankzij zijn zuidelijke ligging heeft het iedere dag heerlijk zachte temperaturen. Dé plek dus om je tijdens de winter even te verwarmen. Maar ook in de andere seizoenen is het er heerlijk toeven. Kortom, het is de ideale vakantiebestemming. Hoe je vlot op deze topbestemming geraakt? Met de vluchten naar Tenerife van Thomas Cook Airlines natuurlijk!

Uitgestrekte stranden, prachtig binnenland

Ben je een strandklopper? Dan kom je in Tenerife op het witte zand zeker aan je trekken. Maar het eiland heeft ook veel groene natuur. Verlaat de kust, trek het binnenland in en ga op tocht in het Nationaal Park. De actieve vulkaan Teide moet je zeker beklimmen. Hij biedt je een prachtig zicht over de archipel. Zin om te vertrekken? Bekijk dan onze vluchten naar Tenerife. En reserveer jouw plaatsje aan boord van onze Airbus.

Reserveer nu je vlucht

Thomas Cook Airlines biedt bijna dagelijks vluchten naar Tenerife. Onze eigen luchtvaartmaatschappij brengt je veilig naar je bestemming. En garandeert jou een eerlijke prijs. Wacht dus niet langer, en reserveer nu je ticket.