Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-18u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Thomas Cook Belgium op de 3e en de 12e plaats bij Randstad Award 2012


Naar jaarlijkse gewoonte voert uitzendbureau Randstad onderzoek naar de kwaliteit van de Employer Brand van de grootste Belgische bedrijven (>1000 werknemers onder dezelfde naam of een deel ervan tewerkstellen). Hierbij worden 14.000 willekeurig gekozen Belgen (studenten, werknemers, werkzoekenden, huisvrouwen,…) tussen 18 en 65 jaar bevraagd in de periode augustus – oktober 2011. Ze dienen hun mening te geven over de aantrekkelijkheid van de belangrijkste werkgevers in België. Uiteindelijk werden 183 bedrijven uit de private sector weerhouden, waaronder Thomas Cook Belgium.

Relatieve Aantrekkelijkheid: Plaats 12


Thomas Cook Belgium is een nieuwe opkomende ster in de lijst van de meest aantrekkelijke werkgevers. Vorig jaar stonden we voor het eerst in de top 20 met een 19e plaats. Dit jaar stoot ons bedrijf door naar een 12e plaats.

De relatieve aantrekkelijkheid van bedrijven wordt gemeten aan de hand van de antwoorden van die mensen die het bedrijf kennen en diegenen die er graag tot zeer graag zouden willen werken, in combinatie met de redenen die de keuze verantwoorden.

Absolute Aantrekkelijkheid: Plaats 3


De absolute aantrekkelijkheid van een bedrijf wordt vooral bepaald door de naambekendheid en wordt verkregen door de score van de naambekendheid te vermenigvuldigen met de score van de relatieve aantrekkelijkheid. De absolute aantrekkelijkheid zal groter zijn naarmate een bedrijf zowel bekend als aantrekkelijk is.

Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Bekijk snel onze opportuniteiten via www.hierwiljewerken.be of klik door op de link hieronder:

 

Hier wil je werken


9 redenen om te solliciteren bij Thomas Cook

Werken bij Thomas Cook Belgium is werken bij de marktleider van de Belgische reisindustrie. Jaarlijks verzorgen wij met Thomas Cook Belgium de vakantie van 1,6 miljoen klanten en realiseren wij een omzet van 854 miljoen euro met meer dan 1000 medewerkers. Lees meer...


Onze hoofdzetel in Zwijnaarde biedt een zeer aangename werkomgeving:

 

Werken bij Thomas Cook Belgium is werken bij de marktleider van de Belgische reisindustrie. Jaarlijks verzorgen wij met Thomas Cook Belgium de vakantie van en realiseren wij een omzet van 854 miljoen euro met meer dan 1000 medewerkers.

  • Je werkt in een recent en modern gebouw
  • Gemakkelijk bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer (een regelmatige busdienst brengt je in 10 minuten van het station Gent Sint-Pieters naar ons gebouw)
  • Er is een bedrijfsrestaurant waar je elke middag een kleine hap of een uitgebreide maaltijd kan nemen

Heb je ook zin om te werken in een bedrijf waar enthousiasme, teamspirit en open communicatie centraal staan?

Kijk dan snel bij onze vacatures en wie weet, word jij onze nieuwe collega!