Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Abu Dhabi: hier boek je de ideale vakantie, ThomasCook.be!

Abu Dhabi: Bekijk het aanbod

Vakantie Abu Dhabi

Exclusieve stranden, weelderige resorts, futuristische shoppingmalls en hotels, … een vakantie in Abu Dhabi is genieten in de overtreffende trap. Beleef het fascinerende Midden Oosten in al zijn rijkdom en culturele weelde.

Zon, zee, en weelde

Flaneer over Corniche Road, een prachtige kustboulevard. Strijk neer op het sublieme Corniche Beach. Met zijn Blue Flag-ecolabel, garandeert het je helder, schoon en veilig zwemplezier. In welk hotel of resort je ook je vakantie in Abu Dhabi doorbrengt, luxe is je deel. Bezoek zeker het Emirates Palace, een icoon onder de hotels. Het 6-sterrenhotel uit duizend-en-één-nacht verzoent Arabische pracht en praal en toptechnologie, en verwent zijn gasten in een magisch en onvergetelijk decor. Een must see! Op zoek naar de mooiste stranden? Dan moet je naar Saadiyat Island.

Moderne luxe en Arabische traditie

Abu Dhabi is dé vakantiebestemming voor shopaholics, en Formule-1 fans. In de immense Marina Mall of Abu Dhabi Mall, vind je honderden boetieks met exclusieve merken en entertainment halls. Liefhebbers van snelle wagens en attractieparken vinden het Yas Marina Circuit en Ferrari World het absolute einde! De Arabische ziel beleven? De meesterlijke Sheikh Zayed Grand Mosque, met ’s werelds grootste tapijt en kroonluchter, wacht op jouw bewonderende kreten. Kunstliefhebbers raden we zeker het gloednieuwe en prestigieuze Louvre Abu Dhabi aan! Het Abu Dhabi Heritage Village toont hoe mensen hier leefden – voor de olie hen rijk maakte. En in het hart van Al Ain, nabij het Al Ain National Museum, vind je een indrukwekkende oase met palmplantages. Via koele, schaduwrijke loopbruggen kom je van de drukte van de stad in een rustig toevluchtsoord. Alles wat je hier hoort is vogelgezang en het ruisen van de palmbladeren.

Reserveer vanaf midden juni je vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten

Ervaar de luxe van de Arabische Golf. Boek nu jouw vakantie naar Abu Dhabi, en beleef de vakantie van je leven.