Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Andorra | Ontdek onze Andorra reizen | Thomas Cook

Andorra: Bekijk het aanbod

Vakantie Andorra

Omgeven door de wilde pracht van de Pyreneeën tussen Frankrijk en Spanje ligt het ministaatje: Andorra.

Wintersport Andorra: adembenemend...en voordelig

Andorra is het hoogste en het grootste skigebied van de Pyreneeën. Bind je ski’s vast en verken de twee reusachtige skigebieden, Vallnord en Grandvalira, die 3.075 hectares met 284,5 km pistes omvatten. Maar ga ook je licht eens opsteken in Naturlandia, het langlaufcentrum bij uitstek.

Daarnaast kun je per sneeuwscooter sensationele ritten maken, op sneeuwraketten bijzondere ervaringen beleven, met skibikes de helling afdalen of met sledehonden door de valleien trekken. Natuurlijk mogen we ook de ongelooflijke Tobotronc niet vergeten, op deze langste glijbaan ter wereld kunt u een duizelingwekkende afdaling maken. Dit uitgebreide aanbod maakt van Andorra een witte topbestemming.

Zomervakantie in Andorra

In de zomer is er de ongerepte bergnatuur met haar watervallen en stromende beken, ideaal voor excursies te voet, te paard, op de fiets of per wagen. Hier kun je nog wilde fauna en flaura bewonderen in de vrije natuur. Wie van baden houdt, vindt in het thermoludisch centrum Caldea een waaier van pure ontspanningsfaciliteiten. Terwijl de kinderen de Tobotronc, de langste rodel(glij)baan ter wereld uitproberen (5300m) kunnen de ouders er even tussenuit om te flaneren in de bekende winkelcentra. Avonturiers zonder kinderen mogen beslist de Via Ferratas niet missen.

Je ziet het, Andorra is een verrassende bestemming voor de volgende vakanties wanneer je de bergen van dichtbij wenst te beleven.

Waarom dit jaar niet...naar Andorra