Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Antalya | Ontdek onze Antalya reizen | Thomas Cook

Antalya: Bekijk het aanbod

Reizen naar Antalya en omgeving

Een bruisende vakantie onder de Turkse zomerzon

Op je zonovergoten vakantie in Antalya droom je weg op de heerlijk witte stranden. In Antalya heerst een mediterraan klimaat, waardoor de zon nooit ver weg is. Hier schijnt de zon maar liefst 300 dagen per jaar. Een vakantie in Antalya is uitermate geschikt als je houdt van warmte, shoppen in leuke Turkse winkels, bruisende boulevards of de rust verkiest van de gezellige binnenstad.

Veel te beleven

Side is een historisch stadje met prachtige stranden die tot de beste van Turkije behoren. Overdag kan je allerlei watersporten uitproberen; 's avonds zijn er tal van bars, restaurants en discotheken te ontdekken. Belek is een ontspannende badplaats met brede stranden, enkele bars en restaurants en een verrassende fietsbestemming. In Kemer vind je een gezonde dosis strand en sportplezier voor groot en klein. Lara is een recente toeristische zone met mooie zandstranden en moderne luxueuze hotels. Alanya is een levendig tadje met een gezellig karakter. De vele bars en discotheken zijn open tot in de vroege uurtjes.

Boek nu je vakantie

De luchthaven is heel dichtbij, wat het reizen vergemakkelijkt. Boek je bruisende vakantie naar Antalya en verlang elke dag naar overheerlijke Turkse zon.