Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boa Vista: hier boek je de ideale vakantie, ThomasCook.be!

Boa Vista: Bekijk het aanbod

Vakantie Boa Vista

Vier je vakantie in de kleuren van de zon. Op Boa Vista! Turkoois, fuchsia, en limoengroen wervelen op het ritme van Portugal, Brazilië en Afrika. Boek nu je tropische vakantie Boa Vista, en swing mee.

Boa Vista

Nauwelijks zes uur vliegen, en je bent in een creools paradijs. Boa Vista, het meest oostelijke eiland van Cabo Verde, ligt als een amberkleurig juweel niet ver van de Senegalese kusten. En dat voel je. Het leven wiegt koket sensueel met de heupen, op de tonen van de morna en de zouk. Hier is onthaasten de leuze. De hartelijke Kaapverdiërs ontvangen je met open armen in de mooiste strandresorts.

Vakantie Boa Vista: ongetemd paradijs

Boa Vista, Sahara van de Atlantische oceaan, eiland van wandelende duinen. Praia di Santa Monica ligt breed en haast verlaten aan de rand van een wilde rotswoestijn. Onder een blauwe hemel die geen horizon kent, nodigt het eindeloze azuur je uit: zwemmen, duiken, surfen. De wind streelt je warme huid, en tekent liefdesgedichten in het zand. Op je vakantie Boa Vista beleef je de pure natuur. Trek op jeepsafari door het ongerepte binnenland – langs dadelplantages, groene oases, en zoutvlaktes. In de kleine dorpje bekampen piepjonge Robinhos elkaar, en maken ze van elke wedstrijd een feest.

Reserveer nu je lastminute Boa Vista

Omhels de zon – het hele jaar door. Laat je omarmen door de creoolse charme van Cabo Verde. Bekijk ons mooie aanbod vakantie Boa Vista, en bestel je ticket naar het paradijs.

Sal