Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie - Boek hier jouw droomvakantie bij Thomas Cook

Vakanties: Bekijk het aanbod

Bij Thomas Cook krijg je meer!

Wil je op vakantie met Thomas Cook? Dat is een goed idee! Je profiteert dan niet alleen van onze jarenlange expertise. Je hebt ook toegang tot het meest diverse marktaanbod. Zo vind je een vakantie die helemaal op je lijf geschreven is. En tot in de puntjes geregeld. Eropuit met Thomas Cook? Dat is zorgeloos genieten op je droombestemming!

Citytrip: op ontdekking

Een citytrip is altijd een interessante manier van reizen. Op enkele dagen zie je de highlights die een stad te bieden heeft. Neus eens in het aanbod citytrips van Thomas Cook. En kies de stad die jou het meest fascineert. Barcelona, Milaan of Parijs? Aan jou de keuze.

All Inclusive: zorgeloos luieren

Ben je toe aan een zorgeloze vakantie? Dan is een all inclusive vakantie zeker iets voor jou. Je betaalt een vast bedrag waarin alles begrepen is: eten, drinken en het gebruik van de faciliteiten in je hotel. In Egypte, Spanje of Turkije? Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod van bestemmingen.

Weekendje weg: vakantie dichtbij

Weinig tijd, maar zin in ontspanning? Bij Thomas Cook moet je niet ver reizen om op vakantie te gaan. Een romantisch weekendje met je partner? Een wellnessweekend met je vriendinnen? Of een avonturenweekend met je maats? De keuze is aan jou!

Hotels: handig gelegen

Ga je op vakantie met Thomas Cook? Dan slaap je gerust. Al onze hotels zijn met de grootste zorg uitgekozen. En helemaal uitgerust om aan jouw behoeften te voldoen. In het centrum van de stad, aan de skipiste of dicht bij het strand? Elk verblijf is handig gelegen. Zo ben je nooit ver weg van alle actie. Klaar om het maximum uit je vakantie te halen.

Reserveer nu je vakantie bij Thomas Cook!