Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

 • Heb je een vraag?
 • Zoek een reisagent
 • Fr/Nl

Vakantie Brazilië | Ontdek onze Brazilië reizen | Thomas Cook

Brazilië: bekijk het aanbod

Reizen naar Brazilië

Vakantie in Brazilië – samba, zon en voetbal

Ben je wel te vinden voor een Zuid-Amerikaans avontuur? Van een vakantie in Brazilië keer je terug met een koffer boordevol goede herinneringen.

Toeristische toplocaties

Toeristen worden in Brazilië met open armen ontvangen. Dat merk je maar al te goed als je populaire bestemmingen als Fortaleze en Pipa aandoet. Met hun prachtige stranden en vele recreatiemogelijkheden hebben ze alles in petto voor een geslaagde Zuid-Amerikaanse reis. Ook in Natal – ‘de stad van de zon’ – zul je de tijd van je leven hebben.

Zuiders temperament

Laat je gaan op het ritme van de samba en zie hoe kleine straatvoetballertjes zich ontpoppen tot de opvolgers van Ronaldinho. Brazilië loopt over van zuiders temperament, en dat merk je aan alles. En eens je je buiten de stad waagt, wacht er je een rijkdom aan ongerept natuurschoon.

10 redenen om Brazilië te bezoeken!

 1. Exotische samba, bruisend carnaval en het natuurschoon van de Amazone, de longen van de wereld. Welkom in het grootste land van Zuid-Amerika, welkom in het kleurrijke Brazilië!

 2. In Salvador beleef je de rasechte Braziliaanse tradities. Waag je aan de vechtdans capoeira, bewonder de koloniale architectuur van de wijk Pelourinho of proef de moqueca, een traditioneel visgerecht. Al is dé attractie in dit land de Braziliaanse gastvrijheid!

 3. Rio de Janeiro. Volgens de inwoners door God zelf geschapen. Je vindt er de prachtige stranden van Copacabana en Ipanema. Breng zeker een bezoekje aan de Suikerboordberg. Ook het reusachtige beeld Christus de verlosser is een must!

 4. Voor een goede sfeer moet je dan weer in Ouro Preto zijn. Deze oude goudstad is in zijn geheel uitgeroepen tot nationaal monument. Wandel door de nauwe straatjes, geniet van de barokke architectuur of bezoek de goudmijnen zelf.

 5. Pantanal is het hoogtepunt voor de natuurliefhebber, een moerasgebied ter grootte van Frankrijk! Snorkelen of duiken kan je in de onaangetaste natuur van Bonito en Bodoquena. Of wat dacht je van een rondreis door Brazilië?

 6. Een tropisch strand met palmbomen, ook dát is Brazilië. Leg je handdoek onder een helderblauwe hemel op de stranden van Genipabu en Cotobeli in badplaats Natal. Wist je trouwens dat Natal de schoonste lucht ter wereld heeft?

 7. Fernando de Noronha is een verboden vrucht. Slechts vierhonderd toeristen mogen dagelijks op deze beschermde eilandengroep. Niet te missen hier is Mirante dos Golfinhos, een uitzichtpunt waar je elke ochtend honderden dolfijnen ziet zwemmen!

 8. Neem in Curitiba de trein naar Morretes. Deze spectaculaire treinrit voert je langs een adembenemend landschap. Curitiba heeft trouwens een uitstekend openbaar vervoer!

 9. Vergis je niet, Brasilia is de hoofdstad van Brazilië. In deze geboortestad van profvoetballer Kaká vind je futuristische bouwwerken zoals het Alvorada Paleis. Leuk weetje: vanuit de lucht heeft de hoofdstad de vorm van een vliegtuig!

 10. En dan is er voetbal natuurlijk, verheven tot nationale trots én obsessie!
  In Rio de Janeira volg je een wedstrijd in het Maracanã Stadion, één van de grootste voetbalstadions ter wereld. O país do futebol, here we come!

Reserveer nu je (all inclusive) vakantie in Brazilië.

Klaar voor een relaxerende vakantie in Zuid-Amerika? Boek nu je (all inclusive) vakantie in Brazilië!