Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Corsica | Ontdek onze Corsica reizen | Thomas Cook

Corsica: Bekijk het aanbod

Vakantie Corsica

Eiland onder de zon

Corsica, het mooiste eiland onder de zon, is een juweel in de Middellandse Zee, op slechts 7 km ten noorden van Sardinië. Dit grootste Franse eiland met heel duidelijke Italiaanse invloeden wordt niet voor niets "Ile de Beauté" (Eiland van de Schoonheid) genoemd. Corsica is een uniek eiland met karakter en met een enorme rijkdom en diversiteit aan natuurlijke schoonheden:

  1. sprookjesachtige kilometerslange stranden
  2. azuurblauwe zee
  3. grillige rotspartijen
  4. dichtbegroeide heuvels
  5. onstuimige rivieren
  6. watervallen
  7. ...

Corsica is bovendien bijzonder bergachtig met als hoogste punt de Monte Cino (2.706 m).

Veel te beleven

De meest veeleisende vakantieganger komt hier aan zijn trekken. Excursiemogelijkheden zijn hier te over: bezoek er de kalkrotsen en de gezellige en pittoreske straatjes met winkeltjes van het middeleeuwse Bonifacio, misschien wel de mooiste stad in het zuiden van Corsica en niet ver daarvan Porto Vechhio, de grootste toeristische stad met een prachtige natuur en stranden in combinatie met een bruisend nachtleven. Of de 16e eeuwse Genuese torens die je overal op het eiland langs de kust ziet staan.

Ideale bestemming met kinderen

De lange zandstranden aan de oostkust van Bastia tot Bonifacio lenen zich uitstekend voor vakanties met kinderen. Havenstad Bastia ligt bovendien in de Cap Corse, gekenmerkt door prachtige rotskusten en kleine dorpjes.