Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Costa Barcelona | Ontdek onze reizen | Thomas Cook

Costa Barcelona: Bekijk het aanbod

Vakantie Costa Barcelona

Jouw welverdiende relaxvakantie begint in de Costa Barcelona

De Costa Barcelona is een vakantieparadijs met mooie hotelcomplexen, prachtige brede zandstranden, een azuurblauwe zee en een warm mediterraan klimaat. Geniet van het authentieke Catalaanse karakter van Malgret de Mar. Speel met je kinderen op het strand van Sitges of ga uitgebreid winkelen op de strandboulevard. Ga wandelen in het groene Montnegre gebergte bij een verblijf in Santa Susanna. Of proef van het bruisende Spaanse nachtleven in Calella!

Jouw reis naar de Costa Barcelona is het uitgelezen moment voor een citytrip naar Barcelona of Gerona!

Dankzij de ideale ligging is een vakantie in de Costa Barcelona ook perfect voor korte citytrips. De Costa Barcelona ligt namelijk ten noordwesten van - je raadt het al - de grootstad Barcelona. Op een uurtje met de trein sta je in het centrum van deze metropool en geniet je van de bijzondere architectuur van de Sagrada Familia en Park Guëll, beiden door Gaudi ontworpen. Voetbalfanaten mogen een bezoek aan Nou Camp, het legendarische voetbalstadion van FC Barcelona, niet missen. Of je kan ook op citytrip naar Gerona, een cultuurstad die gekenmerkt wordt door zijn veelkleurige hangende huizen langs de Onyar-rivier.

Elke dag iets nieuws te beleven tijdens jouw vakantie in de Costa Barcelona

Zoek je nog andere leuke activiteiten tijdens jouw reis naar de Costa Barcelona? Je hebt er meer dan genoeg keuze. Bezoek de Griekse en Romeinse opgravingen van Empúries, neem de kabellift naar het Klooster van Montserrat of bezoek het museum van Salvador Dalí in Figueres. Je kinderen beleven dan weer een gevulde dag in Marineland Aqualand in Palafolls. Of zet de bloemetjes buiten in de uitgaansbuurten van Lloret de Mar!