Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Dubai | Ontdek onze Dubai reizen | Thomas Cook

Dubai: Bekijk het aanbod

Vakantie Dubai

Exotische stranden, kleurzwangere woestijnen, adembenemende wolkenkrabbers. Op je vakantie in Dubai beleef je de waanzinnige welvaart en Arabische verfijning van het Midden-Oosten. Dubai is hét mekka voor shoppers, zonnekloppers en luxebeestjes.

Oliesjeiks, wolkenkrabbers en woestijn

Luxe is een superlatief in Dubai. Met zijn fabelachtige architectuur lijkt Dubai het decor van een surrealistische soap. Hier pronkt het grote geld in de straten, en … het water. Het kunstmatige Palmeneiland met zijn dure villa’s, pal in de Perzische Golf. Of Burj Al Arab, het duizelingwekkend hoge zevensterrenhotel dat zeil zet naar de zee.

Exclusieve luxe

Een vakantie in Dubai? Pure luxe! Je verblijft in weelderige resorts – met uitzicht op de tropisch blauwe Perzische golf. Je luiert op het parelwitte zandstrand, of aan een hypermodern zwembad. Een cocktail? Je ober is al onderweg. En wil je even wat anders? Ga op woestijnsafari, boek een sunsetcruise, of speel een partijtje golf op de beste terreinen van de wereld. Fashionista? Beleef jouw ultieme shoppingmoment – in een van de vele gigantische malls die de stad rijk is.

Reserveer vanaf midden juni je goedkope luxe vakantie te Dubai

Dubai moet je zien om het te geloven. Bekijk dus snel onze Dubai-aanbiedingen, en boek nu jouw luxe vakantie Dubai tegen democratische prijzen.