Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

 • Heb je een vraag?
 • Zoek een reisagent
 • Fr/Nl

Duitsland: hier boek je de ideale vakantie, ThomasCook.be!

Duitsland: Bekijk het aanbod

Vakantie Duitsland

Voor elk wat wils

Duitsland is een heel veelzijdige vakantiebestemming. De prachtige natuur van de Eifel, de romantische Rijnvallei en de unieke wijngaarden van de Moezel, een vakantie Duitsland biedt heel wat afwisseling.

Voor cultuurliefhebbers is het sprookjeskasteel ‘Schloss Neuschwanstein’ zeker de moeite waard. In de hoofdstad Berlijn proef je de rijke geschiedenis van wat ooit het kruispunt was tussen West- en Oost-Duitsland. Andere interessante steden zijn Keulen, met haar prachtige Dom, en München, waar jaarlijks het wereldberoemde Oktoberfest plaatsvindt.

Duitsland heeft een prachtige natuur, getekend door de vele rivieren en het berglandschap in het Zuiden. Avonturiers kunnen kajakken of raften op de rivieren in de groene Eifelvallei. De Moezelstreek biedt dan weer de beste witte wijn. Een vakantie Duitsland verwent iedereen. Neem vandaag nog je beslissing en je vakantie Duitsland wordt onvergetelijk.

5 tips voor je vakantie in Duitsland!

 1. Welkom in Deutschland, land der kastelen! Als liefhebber moet je zeker naar het sprookjesachtige Schloss Neuschwanstein. De krankzinnige koning Ludwig noemde het naar zijn lievelingsdier, de zwaan. Tijdens een autovakantie door Duitsland kan je alle beroemde kastelen bezoeken.

 2. Maak in Keulen een boottochtje over de Rijn. Ga shoppen in het langst overdekte winkelcentrum van Duitsland. Of bezoek de Dom van Keulen met zijn prachtige uitzicht over de hele stad!

 3. Het Zwarte Woud is het grootste bosgebied in Duitsland. ‘s Winters zorgen zijn 150 pistes voor 180 kilometer skipret! Zeker genoeg voor een leuke wintervakantie met het gezin. In de zomer is het er heerlijk koel wandelen of fietsen. Je kan er op hotel, maar je kan er ook een gezellig vakantiehuis huren.

 4. Een must: bezoek de metropool Berlijn. Meer dan een citytrip waard.
  1. Je vindt er het Holocaust-Mahnmal-monument, de stadspoort Brandenburger Tor en de Reichstag, zetel van het Duitse parlement.
  2. Wist je dat Berlijn met zijn meren, bossen en parken één van de groenste steden van Europa is?
  3. Ook Checkpoint Charlie ligt in Berlijn. Bezoek deze laatste tastbare restant uit de Koude Oorlog. Of ga uitgebreid shoppen in het indrukwekkende Sony Center op Potsdamer Platz.