Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Frankrijk | Ontdek onze Frankrijk reizen | Thomas Cook

Frankrijk: Bekijk het aanbod

Vakantie Frankrijk

Tot rust komen als ‘God in Frankrijk’

Een vakantie naar Frankrijk biedt de absolute diversiteit. Van de witte stranden aan de Middellandse Zee, de prachtige grootsteden in het binnenland tot aan de rust in de hooggebergtes, Frankrijk heeft voor iedereen wat wils. Als wijnliefhebber vind je in Frankrijk de beste wijnsoorten ter wereld. De hoofdstad Parijs dompelt je onder in kunst en cultuur.

Beleef een wonderbaarlijke tijd met je kinderen in Disneyland Parijs. Hou je meer van rust, droom dan weg onder een stralende zon in de Provence. Als rasechte Bourgondiër geniet je van de beste Franse streekgerechten. Je zonvakantie Frankrijk beleef je aan de Côte d’ Azur. Aarzel niet en beslis vandaag nog want je vakantie in Frankrijk wordt overheerlijk!

Vindt hieronder 5 tips om Frankrijk beter te leren kennen

  1. Ah Paris s’éveille! Dé lichtstad van Europa. Je vindt er kunst en cultuur bij de vleet. Bezoek de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Notre Dame en het Champs-Élysées. Uiteraard zijn er nog tal van andere bezienswaardigheden in Parijs. Meer dan genoeg voor een weekendje of zelfs een langere vakantie.
  2. In het Louvre bewonder je de Mona Lisa van Leonardo da Vinci en de Venus van Milo. Wist je trouwens dat de film Da Vinci Code hier werd opgenomen?
  3. Even uitblazen? Een oase van rust vind je in het Parijse park Jardin du Luxembourg. Met terrasjes, een poppentheater en zelfs een bijenhouderij.
    Voor de kinderen is er dan weer Euro Disney, op een uurtje rijden van de stad. Een overweging waard is om een hotel dichtbij Euro Disney te boeken.
  4. Proef een voortreffelijk glaasje wijn in het wereldberoemde Bordeaux. In het Maison du Vin krijg je een rondleiding in de wijngaarden van de Haut-Médoc, Saint-Emilion en Entre-Deux-Mers.
  5. Ook de Provence is een absolute aanrader. Breng een bezoekje aan Avignon met haar Palais des Papes of aan het bruisende Marseille, de geboortestad van voetbalster Zinézine Zidane. In de Provence vind je tal van prachtige vakantiehuizen of gites.