Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Fujairah | Ontdek onze Fujairah reizen | Thomas Cook

Fujairah: Bekijk het aanbod

Vakantie Fujairah

Geniet van de eeuwige zomer in Fujairah, het sympathieke Arabische Emiraat. Boek nu je vakantie naar Fujairah bij Thomas Cook – tegen budgetvriendelijke prijzen.

Paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers

Gouden stranden, de diepblauwe Golf van Oman, kindvriendelijke resorts, en een verrassend groene natuur. Als kleinste broertje van de Arabische Emiraten, is Fujairah een vakantieparel – ver van het massatoerisme. Het landschap nodigt je uit voor unieke dagtrips – met het majestueuze Hajargebergte en de woestijn als magisch decor. Geniet van het spectaculaire uitzicht op het Fujairah fort, en dwaal door zijn exotische tuinen. Vergaap je aan het rijkelijke zilver en de pronkerige juwelen in het Fujairah Museum. En bezoek zeker de eeuwenoude Moskee Al Bidyah, met zijn adembenemende interieur.

Duik in het onderwaterparadijs

Je vakantie in Fujairah beleef je als een zomers sprookje. Geniet volop van de zinderende zon. Of duik in het maagdelijke blauw, en ontdek de wondermooie onderwaterwereld. Op reis met je gezin? Beleef de dag van je leven in ongeziene waterparken. Of koop een ticket voor een stierengevecht.

Zorgeloos voordelige zomervakantie

Met de extra voordelige tarieven van Thomas Cook vlieg jij morgen je Arabische avontuur tegemoet. Boek vanaf midden juni je vakantie naar Fujairah en proef van het exotische Midden Oosten.