Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie IbIstrië | Ontdek onze Istrië reizen | Thomas Cook

Istrië: Bekijk het aanbod

Reizen naar Istrië

Terra Magicae’ aan de Adriatische Zee

Het Kroatische schiereiland Istrië biedt je alles wat je maar wil op je droomvakantie. De prachtige baaien met rots- en kiezelstranden worden afgewisseld met heel gezellige badplaatsen. Umag, Porec, Vrsar en Pula zijn maar enkele van deze pittoreske badsteden. Daar kom je pas echt tot rust. In Pula ontdek je zelfs een Romeins amfitheater!

Ga op ontdekking!

Heb je het liever wat actiever, ontdek dan het sprookjesachtige achterland van Istrië. De Romeinen doopten dit gebied ‘Terra Magicae’. Meer dan 500 jaar regeerde Venetië over het schiereiland, en dat weerspiegelt zich in de eetgewoontes en architectuur.

Natuurpracht

In Noord-Dalmatië vind je uitgestrekte bossen, grandioze berglandschappen en grote meren met watervallen. Het meest gekende is het nationaal park Plitvice. Pag is het mooiste eiland van het noorden. Tussen de vissersdorpen, olijfgaarden en wijnvelden lopen 115 km fietsroutes. Een must is de havenstad Zadar met z’n witte klokketorens en unieke zee-orgel.

Boek nu

Een vakantie in Istrië of Noord-Dalmatië blijft je bij. Ontdek dit stukje paradijs met Thomas Cook, beslis vandaag nog en geniet van aantrekkelijke prijzen!