Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Italië | Ontdek onze Italië reizen | Thomas Cook

Italië: Bekijk het aanbod

Reizen naar Italië

Zon en cultuur ten top op je vakantie in Italië

Een vakantie Italië biedt een ongelooflijke waaier aan mogelijkheden. De schitterende Italiaanse steden in het binnenland bezorgen je de meest onvergetelijke citytrips. Ook voor de zonliefhebbers is een vakantie Italië een must. Met meer dan 8.000 kilometer kust is Italië uitermate geschikt voor een heerlijke luilekkervakantie.

Romeins verleden

Je vakantie te Italië heeft ook cultureel heel wat te bieden. Ontdek da magie van het rijke Romeinse verleden in Rome en de prachtige kunstschatten van Firenze. De beste pasta’s eet je vanzelfsprekend in Italië

Voor elk wat wils

Ontdek Venetië met een traditionele gondel of ga shoppen in dé modestad, Milaan. Volledig tot rust kom je in het idyllische Toscane.

Ontdek 5 tips voor je vakantie in Italië!

  1. La bella Italia! Bezoek het mooie Firenze, dé bakermat van de Renaissance. In deze cultuurstad bij uitstek doe je de inspiratie op van Italiaanse meesters als Michelangelo en Leonardo da Vinci.

  2. Proef een echte cappuccino in Café Sant’Eustachio in Rome, op enkele stappen van het goddelijke Pantheon. Volgens kenners debéste cappuccino sinds de jaren ’40! Zoek een last minute en je bent vertrokken voor een onvergetelijke citytrip Rome.

  3. In Milaan is het moeilijk kiezen. Wil je shoppen bij Armani of Prada? Een knappe operavoorstelling bijwonen? Of toch maar liever een avondje AC Milan?

  4. La dolce vita in Toscane! Geniet van de groene heuvels, de typische cipressen of de wijngaarden vande Chianti-streek. Je vindt er tal van prachtige vakantiewoningen, vaak midden in de wijngaarden. Je kan er dan ook volop genieten van de Italiaanse wijn.

  5. Napels zien en dan sterven, schreef Goethe. Dat geldt evenzeer voor het Nationaal Archeologisch Museumte Napels, één van de belangrijkste archeologische musea ter wereld. Hierbewonder je talrijke vondsten uit het Romeinse Pompeii.

Reserveer nu

Waarom wachten? Beslis vandaag nog en laat je betoveren door de zuiderse schoonheid met Thomas Cook op je vakantie in Italië.