Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

 • Heb je een vraag?
 • Zoek een reisagent
 • Fr/Nl

Vakantie Jamaica | Ontdek onze Jamaica reizen | Thomas Cook

Jamaica: Bekijk het aanbod

Reizen naar Jamaica

10 redenen om Jamaica te bezoeken!

 1. Exotische stranden, een relaxe sfeer, een glaasje rum en reggaemuziek van de enige echte Bob Marley. In Kingston vind je trouwens het Bob Marley-museum. Welcome to the island of the sun, man!

 2. Zwem samen met de dolfijnen in het weelderige regenwoud te Dolphin Cove. Of beklim de spectaculaire watervallen van Dunn’s River Falls.

 3. Chill in onvervalste Jamaicaanse stijl op Doctor’s Cave Beach in Montego Bay. Nip aan een Rum Punch Cocktail, terwijl je zicht hebt op oogverblindend mooie stranden.

 4. Bezoek ook het Reggae Explosion Museum met een interessante introductie in de geschiedenis van Jamaicaanse muziek. Of spring op een bamboevlot in Rafters Village. En verken langs bananenplantages en suikerrietvelden de rivier Rio Grande!

 5. Floraliefhebbers ontdekken een kleine waterval temidden van prachtige tropische planten en bloemen in Shaw Park Gardens. Ook de moeite is Fern Gully, een weg langs weerszijden begroeid met zeldzame soorten varens.

 6. Betreed de geboortegrond van 's werelds populairste geheimagent James Bond. Ian Fleming woonde op Jamaica en schreef er alle 13 originele 007-boeken. En wist je dat nabij Port Antonio de bar van Tom Cruise uit de film ‘Cocktail’ ligt?

 7. Geniet van het mooie avondrood in Rick’s Café nabij Negril Beach, het mooiste strand van Jamaica! Je ziet er ‘cliff jumpers’ van grote hoogtes in de zee springen.

 8. In Uptown Kingston vind je dan waar Devon House, één van de mooiste koloniale huizen en een puik voorbeeld van Jamaicaance architectuur. Het werd gebouwd door George Stiebel, de eerste zwarte miljonair van het eiland. Nu kan je er o.a. souvenirs kopen.

 9. Lime Cay. Op dit tropisch eilandje voor de kust van Morgan’s Harbour, kan je samen met de Jamaicanen picknicken. Proef er ackee, een typisch Jamaicaans ontbijt en drink kokosmelk recht uit de noot! 

 10. Maar je hoeft op dit eiland niet perse te chillen. Hou het sportief en ga duiken in de onderwatertuinen, vol met gezonken wrakken, koraal en kleurrijke vissen! Welcome to Jamaica, man!