Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Belgische Kust: hier boek je de ideale vakantie, ThomasCook.be!

Belgische Kust: Bekijk het aanbod

Vakantie Belgische Kust

In elk seizoen, voor alle leeftijden

Slechts 67 km kustlijn en een 10-tal kustgemeenten, maar een oceaan aan ontspanningsmogelijkheden. Geen wonder dat de Belgische Kust een van de grootste toeristische trekpleisters van ons land blijft... Kan jij er aan weerstaan?

Een vakantie aan de Belgische Kust is het ideale decor voor een stevige wandeling of een zalige fietstocht. Op verkenning aan de Atlantikwall in Raversijde. De gezonde buitenlucht opsnuiven in de uitgestrekte polders. Hoogtepunten voor natuurliefhebbers zijn ongetwijfeld het Provinciaal Natuurpark het Zwin (Knokke-Heist) en de Ijzermonding (Nieuwpoort). Deins je niet terug voor een pittige portie avontuur? Weet dan dat ook zeilen, (kite)surfen en paardrijden op het strand mogelijk zijn!

De kans is klein, maar hebben je deugnieten even hun buik vol van go-carts, peddelen en zandkastelen? Neem ze dan mee richting Plopsaland (De Panne). Ontdek onze planeet in Earth Explorer (Oostende). Of kies tijdens je vakantie aan de Belgische Kust voor een spetterend bezoek aan de spectaculaire haaien, mysterieuze kwallen en vrolijke pinguïns van Sea Life Marine Park (Blankenberge).

De Belgische Kust leeft, zoveel is duidelijk. Het hele jaar door leggen de badplaatsen je in de watten met evenementen, tentoonstellingen en shoppingmogelijkheden. Wat dacht je van het Fort Napoleon, de Airshow, het Ensorhuis, Kneistival en de casino’s van Oostende, Middelkerke en Knokke-Heist? Ideaal voor een weekendje weg!