Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Madeira | Ontdek onze Madeira reizen | Thomas Cook

Madeira: Bekijk het aanbod

Reizen naar Madeira

Prachtig eiland in de Atlantische Oceaan

Het Portugese eiland Madeira situeert zich op 700 km van de Afrikaanse westkust en 1.000 km van het Portugese vasteland. Deze autonome regio is een unieke vakantiebestemming. Met Thomas Cook kan ook jij dit stukje paradijs ontdekken. Culinair heeft een vakantie naar Madeira heel wat verrassingen in petto. De lokale specialiteit is de espada, een lange zwaardvis, in combinatie met een overheerlijk glaasje Madeira-wijn. Maak zeker een wandeling langs de levada-kanaaltjes door de sprookjesachtige natuur.

Bloemenpracht

Dankzij de vele exotische bloemen wordt Madeira ook wel het bloemeneiland genoemd. Wie van zonnen houdt, zoekt beter het Portugese vasteland op, want Madeira heeft amper zandstranden. Het robuuste karakter van het eiland in de Atlantische Oceaan uit zich in steile rotswanden. De meest toeristische badplaats is de hoofdstad Madeira, hier vind je talrijke hotels van uitstekende kwaliteit. Kleinere badplaatsen zijn onder andere Garajau in het Zuiden of Santana en Ponta Delgada in het noorden.

Boek nog vandaag

Beslis vandaag nog en geniet van aantrekkelijke prijzen. Thomas Cook maakt jouw vakantie in Madeira onvergetelijk. Wij regelen alles voor jou tot in de puntjes: vlucht, hotel, transfer naar hotel en eventuele excursies ter plaatse.