Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Marmaris | Ontdek onze Marmaris reizen | Thomas Cook

Marmaris: Bekijk het aanbod

Reizen naar Marmaris (Turkije)

Vakantie Marmaris : Duikersparadijs in een historische omgeving

Marmaris is als historische stad een absolute trekpleister in de Turkse regio. Deze uniek badplaats aan de Egeïsche Zee maakt van je vakantie Marmaris een onvergetelijke trip. De natuur overvalt je met de prachtige met oleander en pijnboom begroeide bergketens. Doorheen de geschiedenis groeide Marmaris uit tot een waardevolle havenstad. De stad bevat een veelvoud aan culturele schatten. Ontdek ook Bogas, waar je live kan aanschouwen hoe een schip gemaakt wordt. Ook culinair staat Marmaris hoog aangeschreven. Proef de zeldzame honing çam Bali, die je nergens anders kan verkrijgen

Ook voor duikliefhebbers

Ben je een duikliefhebber, dan moet je zeker kennismaken met Aquarium Bay. Door de indrukwekkende onderwatergrotten duik je 18 meter diep en beleef je je ultieme duikmoment op je vakantie Marmaris. Heb je ‘s avonds nog energie over, dompel jezelf dan onder in de uitgaansmogelijkheden die Marmaris te bieden heeft. Vlakbij het oude centrum vind je alles wat je zoekt voor een gezellig avondje uit. Wedden dat je niet meer terug wilt?

Boek nog vandaag

Maak je vrienden jaloers en boek vandaag nog je vakantie Marmaris! Wacht niet met boeken, want de plaatsen zijn beperkt! We wensen je alvast veel plezier onder de Turkse zon!