Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Menorca | Ontdek onze Menorca reizen | Thomas Cook

Menorca: Bekijk het aanbod

Vakantie Menorca

Prachtige fauna en flora bij zomerse temperaturen

Het kleine Menorca nodigt je uit voor een gezellige vakantie. De kleine buur van grote broer Mallorca trakteert je op schilderachtige baaien en stranden om bij weg te dromen. Ook cultureel heeft een vakantie Menorca heel wat te bieden. Maak kennis met imposante steenmonumenten en de gezellige haven van Mahón. Op een excursie naar buureiland Mallorca waan je jezelf in een sprookjesachtige omgeving.

De natuur is werkelijk imposant. De fjorden aan de Noordkust en beboste dalen aan de Zuidzijde zullen je niet onberoerd laten. Het eiland werd recentelijk uitgeroepen tot ‘genetisch reservoir’. Zo vind je enkele zeldzame diersoorten zoals arenden, valken, wouwen en waterschildpadden nog terug op Menorca. Het eiland leent zich ook perfect voor een strandvakantie met je gezin. Wie meer houdt van het uitgaansleven, kan zich laten gaan in het nachtleven van Ciutadella en Mahon. Beslis vandaag nog en droom elke dag van je vakantie naar Menorca.

BELANGRIJK: vanaf 1 juli 2016 moet er voor verblijven op de Balearen een eco-taks worden betaald, deze varieert van € 0,5 tot € 2 pp/nacht, afhankelijk van de hotelcategorie en dient ter plaatse betaald te worden aan de hotelier. Niet van toepassing voor kinderen jonger dan 16 jaar.