Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Ras Al Khaimah: hier boek je de ideale vakantie, ThomasCook.be!

Ras Al Khaimah: Bekijk het aanbod

Vakantie Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah geeft het woord paradijs een nieuwe betekenis. Veelzijdig, opwindend, exotisch, … Je vakantie in Ras Al Khaimah is een uitnodiging tot puur genieten. Beleef het fascinerende Midden Oosten. Boek nu jouw vakantie naar Ras Al Khaimah bij Thomas Cook – tegen democratische prijzen.

Jouw oriëntaals paradijs

Uitrusten, sporten of spelen? Een vakantie in Ras Al Khaimah biedt het allemaal. Duik in het warme water van de Arabische golf, of glij langs buikvlinderende bochten in het tintelende blauw van een zwembad. Laat het fijne witte strand je tenen strelen. Draaf met een Arabische volbloed langs de kustlijn. Verover de golven met je kiteboard, en de glooiende greens met je golfclubs. Scheer met een zweefvliegtuig of deltaglider als een valk door de helblauwe lucht. Of verwen je lichaam en ziel in een luxueus kuuroord. Ras Al Khaimah omarmt je met Arabische warmte en gastvrijheid.

Arabisch sprookje in de zon

Ras Al Khaimah, een vakantie voor wie van leven en luxe houdt. Ontdek de weelde van 5000 jaar cultuur en traditie. Bezoek het majestueuze Dhayah-fort en het National Museum, het rijkste en mooiste museum van de Verenigde Arabische Emiraten. Kies de puurste parels voor je halssnoer in Pearl Farm. Bewonder ’s werelds mooiste, getemde valken in hun sierlijke vlucht. Dartel van winkel naar boetiek in exclusieve shopping malls. Of keer de bruisende drukte de rug toe, en verken de kleurrijke woestijn met haar fascinerende wildlife. Een vakantie in Rash Al Khaimah is altijd een topervaring.

Reserveer nu je vakantie Ras Al Khaimah

Beleef een modern oriëntaals sprookje. Boek vanaf midden juni je vakantie naar Ras Al Khaimah, en maak je klaar voor de reis van je leven.