Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Sal: hier boek je de ideale vakantie, ThomasCook.be!

Sal: Bekijk het aanbod

Vakantie Sal

Op zes uur vliegen van Brussel, wacht je een ongerept paradijs. Het Kaapverdische eiland Sal, een tropische parel in de Atlantische Oceaan. Vurig, vrolijk en veelkleurig. Portugal met een flinke scheut Afrika. Boek nu je vakantie Sal bij Thomas Cook, en klink straks op de vakantie van je leven.

Last minute vakantie Sal

Morabeza. Het is Creools voor ‘gezellig volk’ én de levensfilosofie op Sal: geniet van het leven! Hét recept voor je vakantie op Sal. In het heerlijke dorpje Santa Maria kust een helblauwe hemel de jadegroene oceaan. De wolken echoën het pure wit van de uitgestrekte stranden. En ergens daartussenin lig of beweeg jij: zonnen, zwemmen, snorkelen, … . Hier beleef jij een weelde aan ruimte en rust. Alleen ‘s morgens is het hier druk: dan komen de vissers terug van hun vangst. En komen Afrikaanse mama’s, winkeliers en hotelkoks bieden en braderen. Versere tonijn of zwaardvis at je nergens.

Ongetemd paradijs

Op je vakantie Sal beleef je de pure natuur. Trek op jeepsafari door het ongerepte binnenland. Bezoek de oude zoutmijnen van Pedra de Lume, met zijn surrealistisch kleurenpalet van de zoutafzettingen. Wandel naar het hart van de uitgedoofde vulkaankrater en drijf op het warme, zoute water. Of rijd naar Buracona, en duik in The Blue Eye Cave. De machtige oceaangolven hieuwen een natuurlijk zwembad in de vulkanische rots. Het uitzicht is er adembenemend en je deint op de golfslag van de tropen. Ook een tochtje naar Esparagos is meer dan de moeite waard. Van op een terrasje ontdekt u de hartelijkheid en gemoedelijkheid van de plaatselijke bevolking. In Palmeira slenter je door gezellige drukte van het authentiek havenstadje. Eenvoudigweg genieten!

Reserveer nu je vakantie Sal

Omhels de zon – het hele jaar door. Laat je omarmen door de creoolse charme van Cabo Verde. Bekijk ons mooie aanbod vakantie Sal, en bestel je ticket naar het paradijs.