Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantie Tunesië | Ontdek onze Tunesië reizen | Thomas Cook

Tunesië: Bekijk het aanbod

Reizen naar Tunesië

Het beste onder de zon

Laat je verwennen in het gastvrije Tunesië. Geniet op de hemelse zandstranden in de schaduw van de woestijn terwijl je de ultieme rust vindt in de thalassotherapiecentra. Waan jezelf Hannibal en trek met een karavaan kamelen de Tunesische woestijn in. Op je vakantie in Tunesië wissel je strand af met cultuur. In de oude Romeinse stad Carthago ontdek je de historische rijkdom van Tunesië. Het eiland Djerba biedt dan weer de gedroomde strandvakantie. Je vindt er heel wat luxueuze hotels. Maar ook de badplaatsen Monastir, Enfidha, Zarzis en Skanes staan garant voor een onvergetelijke vakantie.

Ontspannen aan het zwembad

Wil jij een zonzekere bestemming? Heerlijk vertoeven aan het zwembad, pootje baden in de zee, nippend van een cocktail en lezend in een ontspannend tijdschrift? Dit alles zonder diep in je portefeuille te moeten tasten? Dan is Tunesië jouw gedroomde vakantiebestemming! Bekijk ons grote aanbod kwalitatieve vliegvakanties in Tunesië en verzeker je je nog vandaag van een zonnige vakantie, mét vakantiegarantie!

Boek vandaag

Bekijk ons ruime aanbod kwalitatieve vliegvakanties naar Tunesië en verzeker je je nog vandaag van een zonnige vakantie, mét vakantiegarantie!