Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Dubrovnik Rivièra: vakantie & reizen - mét vakantiegarantie (tip!)

Dubrovnik Rivièra: Bekijk het aanbod

Reizen naar Dubrovnik

Genieten in een middeleeuws decor

De kilometerslange kustlijn van Dubrovnik nodigt uit tot een onvergetelijke vakantie. Dubrovnik is één en al romantiek. Het Venetië van Kroatië omvat het schiereiland Lapad en de Elafiti-eilanden. De mooie natuur nodigt uit tot heerlijke wandelingen.

Cultuur

In het oude stadscentrum ontdek je de middeleeuwse schatten. Het labyrint van straatjes en steegjes maakt van Dubrovnik een waar openluchtmuseum. De torens, bastions en stadsomwalling maken van Dubrovnik een typische middeleeuwse stad

Schitterende kustlijn

De Dubrovnik Rivièra rekt zich uit langs de Adriatische kust. Geniet van het meest heldere zeewater en ongerepte zandstranden. Volg de kustweg vanuit Dubrovnik en je hart gaat sneller slaan. Opaalblauwe baaien, eilandjes, kastelen, cipressenbossen, ...

Naburige dorpjes

In Cavtat geniet je van een typische Adriatische vakantie. Verborgen tussen de rotsen liggen kleine keistranden waar je ongestoord kunt zonnen. Voor zeilers en surfers is dit een paradijs. De badplaatsen Lapad - Babin Kuk liggen op een schiereiland op enkele kilometers van Dubrovnik. Lapad is zowel overdag als 's avonds een gezellige plek met winkels en uitgaansmogelijkheden, Babin Kuk is rustiger. Korcula is een geliefd eiland vanwege zijn natuurlijke schoonheid, mooie stranden en aangenaam klimaat. Slano is een dorpje waar de tijd is blijven stilstaan; je kan er in alle rust zwemmen, het Fransiscanenklooster bezoeken of lekker eten in een van de restaurants. Orebic is een heerlijk havenstadje op het schiereiland Peljesac, dat gekend staat voor zijn goede wijnen. Het heeft een eigen jachthaven en verschillende restaurants en cafeetjes.

Boek nu

Een vakantie in een van deze wondermooie plaatsen wordt onvergetelijk met Thomas Cook. Beslis vandaag nog en geniet van zomerse prijzen.