Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

 • Heb je een vraag?
 • Zoek een reisagent
 • Fr/Nl

Vakantie Verenigde Arabische Emiraten | Ga op reis met Thomas Cook

Arabische Emiraten: Bekijk het aanbod

Vakantie Arabische Emiraten

Exclusieve oase in de woestijn

Reserveer jouw luxe vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten bij Thomas Cook tegen democratische prijzen en geniet van fascinerende woestijnlandschappen, kleurrijke soeks, witte zandstranden en een azuurblauwe zee.

Exclusieve stranden, snikhete woestijnen, steenrijke oliesjeiks, duizelingwekkend mooie gebouwen. De Emiraten zijn een vreemde mix van overweldigende welvaart en Arabische verfijning. In miljoenensteden als Abu Dhabi en Dubai staat de luxe op de straat en … in de zee: een kunstmatige palmboomvormige eiland voor Dubai herbergt de rijkste villa’s in de wereld. Je vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten is een waar koopavontuur. Over brede lanen zoef je van het ene grote winkelcentrum naar de andere gigantische shopping mall.

Arabische Emiraten: intense vakantiebelevenis

Je vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten is er een van intense superlatieven. Duik in het gigantische Dreamland Aquapark in Umm Al Quwain voor de waterbeleving van je leven. Bewonder de mooiste meesterwerken in ‘s werelds grootste Guggenheim-museum. Ga op jeepsafari of kamelentocht naar Ras al Khaimah. En proef de woestijn – in al haar overdonderende kleuren en oorverdovende stiltes. Een sunset cruise, relaxen op een exotisch strand, golfen, of … skiën. In de Emiraten kan het allemaal.

Reserveer vanaf midden juni je vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten

Ervaar de pracht en luxe van de Emiraten. Boek nu jouw reis naar Dubai, AbuDabhi, Ras Al Khaimah of Fujairah en beleef de exclusiviteit van het Midden-Oosten.

10 redenen om de Verenigde Arabische Emiraten te bezoeken

 1. Bezoek het hoogste gebouw van Dubai: Burj Dubai. Deze in aanbouw zijnde toren is voorlopig 800 meter hoog. De Burj Dubai zwenkt 20 meter uit bij harde wind. Je moet dus tegen een stootje kunnen.
   
 2. Wil je slapen in het (hotel)bed van Hugh Grant? Reserveer dan suite 1509 van het Burj al Arab in Dubai. Zorg wel voor voldoende geld, want dit is een zevensterrenhotel. De goedkoopste kamer kost 1000 euro per nacht (in het laagseizoen); voor de 800m2 grote Royal Suite betaal je 40.000 euro per nacht, exclusief ontbijt. Je krijgt er wel exclusieve toiletartikelen van het Parijse huis Hermès bij.
   
 3. Wil je zelf het nummer van je autonummerbord kiezen? Dat kan in Dubai. Combinaties zijn hier te koop. Hoe lager het nummer, des te duurder de plaat. Heb je een nul of een één, dan is de plaat duurder dan de Ferrari waarin je rijdt. Ideaal voor de vele sjeiks hier dus.

 4. De Verenigde Arabische Emiraten zijn veel méér dan Dubai dat zich richt op rijke, winkelgrage en op luxe gestelde toeristen. Zo is er Al Ain met de dagelijkse kamelenmarkt, dadelplantages, een dierentuin en vele forten.
   
 5. Laat je overweldigen van de natuurpracht van Hatta, een oase aan de voet van het Hajjargebergte. Ook de omgeving met zandduinen is de moeite. Uitrusten doe je al pootje badend in de Hatta Pools.
   
 6. Breng een bezoekje aan de oudste moskee van de emiraten: de Al BidYah Moskee. Je vindt het in 1446 opgetrokken bouwwerk in Fujeirha en herkent hem aan de afwezigheid van torentjes. Het uitzicht over de oceaan vanuit de wachttorens is prachtig.

 7. Traditionele dhow-werven, het Ajman Museum in een 18de eeuws fort en veel liquer-stores: dat is in een notendop wat je kunt vinden in het kleinste emiraat Ajman.
   
 8. De parel van de emiraten is Ras Al Khaimah. De landschappen met zowel woestijn, bergen als vruchtbare velden zijn hier prachtig.
   
 9. Water- en spetterplezier verzekerd in het gigantische Dreamland Aquapark in Umm Al Quwain. Dit emiraat staat ook bekend om de uitgestrekte stranden voor zonnekloppers, het kalme water voor watersporters en het vruchtbare binnenland met grote hoeveelheden vis, fruit en groente.

 10. Met olie valt veel geld te verdienen en daarmee kunnen luxeprojecten worden gerealiseerd. Dat blijkt uit alles in Abu Dhabi. De meest luxueuze hotels en winkels vind je hier, maar ook musea (het oliemuseum, een dependance van het Louvre, het grootste Guggenheim-museum ter wereld, de souk, het witte Al-Hisn fort en de Grote Moskee. Of voel je meer voor een woestijnsafari of een sunset cruise?