Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Zeeland: vakantie & reizen - mét vakantiegarantie (tip!)

Zeeland: bekijk het aanbod

Vakantie in Zeeland

De ideale wandelprovincie...

De Nederlandse provincie Zeeland bestaat uit verschillende eilanden en schiereilanden. Zeeland is een heerlijke provincie om te fietsen of te wandelen. Maar ook voor skeeleren, kanoën of paardrijden ben je in Zeeland aan het goede adres. Je bereikt Zeeland met de auto via de Westerschelde-toltunnel. Fietsers kunnen in Breskens de veerboot nemen. De hoofdstad van Zeeland is Middelburg. Vlissingen en Terneuzen zijn belangrijke havenplaatsen. Daarnaast zijn er veel kleine historische stadjes, zoals Veere, Tholen en Sluis

...Of fiets je mee?

Zeeland ontdek je het best met de fiets. Onlangs is het fietsknooppuntensysteem Zeeland officieel in gebruik genomen. Zo kan je Zeeland perfect verkennen. Je bepaalt zelf de route. Fietsplezier verzekerd.

Natuur alom

Zeeland telt 600 km kust. De landschappen zijn uitzonderlijk mooi. Geen wonder dat Zeeland voor een groot deel bestaat uit natuurgebieden. Bezoek zeker ook de tentoonstelling over de Deltawerken. Dat zijn de dijken die Zeeland tegen overstromingen beschermen. En vergeet vooral niet te proeven van alle lokale visspecialiteiten!

Boek je vakantie in Zeeland bij Thomas Cook

Zin om even uit te waaien in dit prachtige natuurgebied? Wij hebben een selectie kwalitatieve hotels en vakantieparken te Zeeland in ons aanbod. Bekijk ons aanbod en boek nog vandaag je reis!