Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantiehuis aan zee - Thomas Cook beschikt over het ruimste aanbod vakantiewoningen!

Goedkope vakantiewoningen

WE HEBBEN DE PERFECTE
VAKANTIEWONING AAN ZEE VOOR JOU

Vakantiehuizen aan zee bij Thomas Cook

Voor een ontspannende vakantie hoef je écht niet ver te reizen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Belgisch kust? Kom tot rust in een decor van uitgestrekte stranden en hoge zandduinen. En reserveer een van onze vakantiehuizen aan zee.

Vakantiehuisjes Belgische kust: van De Haan tot De Panne

Een vakantiewoning huren aan de kust is áltijd leuk – het hele jaar door. In de zomer lig je languit op het strand. In de winter maak je een stevige wandeling op de dijk. In de herfst geniet je van een warme chocomelk. En in de lente van een verfrissend ijsje. Met de gocart crossen, vliegeren, paardrijden, …. Het kan er allemaal. Zin in een activiteit? Bezoek dan Sea Life in Blankenberge, ga op verkenning in het Zwin van Knokke of stap aan boord van de Amandine in Oostende. Uitblazen van je drukke dag? Dat doe je in een van onze vakantiehuizen aan zee.

Vakantiewoningen huren: met zwembad of zonder

Bij Thomas Cook vind je het vakantiehuisje aan de Belgische kust dat perfect bij je past. Wil je er een met één of vijf slaapkamers? Met een vaatwasmachine of zonder? Met zwembad of sauna? Jij kiest! En in verschillende vakantiewoningen zijn ook je huisdieren welkom. Wij hebben voor jou een waaier van vakantiehuizen aan zee in petto. Van Knokke, over Oostende, tot de Panne. Van Blankenberge, over Bredene, tot Nieuwpoort.

Reserveer nu vakantiehuizen aan zee

Zin in een zalige vakantie aan de kust? Bekijk dan nu ons aanbod vakantiehuizen aan zee. En boek jouw droomverblijf.