Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantiehuis Ardennen - Thomas Cook beschikt over het ruimste aanbod vakantiewoningen!

Goedkope vakantiewoningen

WE HEBBEN DE PERFECTE
VAKANTIEWONING IN DE ARDENNEN VOOR JOU

Vakantiehuizen voor Ardennen-avonturiers

Vakantie in eigen land? Niets mooier en boeiender dan een verblijf in de Belgische Ardennen. Exploreer de streek vanuit het comfort van je vakantiehuis. Laat de avonturier in je los, en ontdek de verborgen schatten van de Ardennen. Snuif hun rijke geschiedenis in Middeleeuwse abdijen, prachtige kastelen, en musea. Wandel door uitgestrekte bossen, bezoek een dorpsmarktje, proef de heerlijke streekproducten.

Vakantiewoning in de Ardennen: comfort te huur

Boek je jouw vakantiewoning in de Ardennen bij Thomas Cook? Dan reserveer je een verblijf vol comfort. Voor jou kozen we de mooiste, rustigste en meest authentieke vakantiehuizen uit. Welke streek je ook bezoekt, met Thomas Cook verblijf je er met plezier én in stijl.

Met zwembad, kinderen welkom, honden toegelaten

Dichtbij een grootstad, op wandelafstand van een prachtig bos, aan de rand van een meer? Een rustig landhuis met zwembad? Een gîte met speelzolder voor je kinderen? Een châlet waar je hond zich in de tuin uitleeft? Wat je ook zoekt, bij Thomas Cook vind jij gemakkelijk je gading. Bekijk ons ruime aanbod vakantiehuizen in de Ardennen, bepaal je keuze, en geniet van de woning die helemaal bij jouw vakantiestijl past.