Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Belvilla vakantiehuizen huren in Ardennen, Frankrijk, Italië...

Goedkope vakantiewoningen

Op zoek naar vakantiehuizen? In samenwerking met Onze Partner Belvilla (het vroegere Eurorelais) kan je nu kiezen uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 landen. Kijk, kies en vergelijk prijzen.

Van appartement tot kasteel

Een kasteel of landhuis in de Ardennen, een villa voor de hele familie in Spanje, een appartement in Amsterdam of Barcelona, een vakantievilla in Italië, een chalet in Frankrijk, een bungalow of huisje in een vakantiepark in Duitsland... Verschillende combinaties zijn mogelijk!

Wil je een weekendje weg, of je familievakantie in een vakantiehuis doorbrengen? We hebben het ideale vakantiehuis voor jou!

Europese huisjes

Je vindt vakantiehuizen in ondermeer Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, België (Ardennen en aan de kust), Portugal, Nederland, Oostenrijk en nog vele andere bestemmingen. Bekijk ook het ruime aanbod aan vakantiehuizen in een vakantiepark, ideaal voor een familievakantie.

Eén prijs, veel voordelen!

Met vrienden of familie

Uiteraard is er niets zo gezellig als met de ganse familie of vriendenkring te logeren op een mooie bestemming. Onze vakantiewoningen kunnen zelfs tot 7 slaapkamers tellen, dus plaats genoeg voor iedereen. Ook kinderen worden met open armen ontvangen.

Reserveer nu je vakantiehuis

Dankzij de handige filtermogelijkheden heb je in een oogopslag jouw perfecte vakantiewoning gevonden. Of je nu luxe wenst of eerder sober, er is een Belvilla voor iedereen!