Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantiehuis Duitsland - Thomas Cook beschikt over het ruimste aanbod vakantiewoningen!

Goedkope vakantiewoningen

We hebben de perfecte vakantiewoning in Duitsland voor jou

Beleef verrassend veelzijdig Duitsland

Duitsland is niet langer een geheim voor insiders. Steeds meer mensen ontdekken de vakantiepracht die de zestien deelstaten hen bieden. Berlijn, Hamburg of Bremen? Sleeswijk-Holstein, of Beieren? De Eifel, het Zwarte Woud of de Oostzee? … In veelzijdig Duitsland beleef je de vakantie van je leven – vanuit je Thomas Cook-vakantiewoning.

Vakantiehuis met zwembad of châlet aan skipiste?

Laat je dit jaar aangenaam verrassen, en boek een vakantieverblijf in Duitsland. Huur een vrijstaande woning met zomers zwembad in Westerwald, het mekka voor wandelaars. Of trek naar een knusse châlet in het winterse Sauerland voor een lekkere langlaufvakantie. Liever wat luier? Ga dan voor een verwenvakantie in een villa met sauna en solarium. Of ontdek de cultuurpracht van Duitslands mooiste steden – vanuit je comfortabele vakantie-appartement.

Duitsland, wie Sie es wollen

In Duitsland haalt iedereen zijn hartje op. Wandelen in de Beierse Alpen of het Zwarte Woud, cruises op de Donau, de Rijn of de Elbe, of culinair genieten in de Moezel – de keuze is aan jou. Of bezoek de paleizen en parken van Berlijn en Potsdam, de romeinse monumenten in Trier, of Luthergedenkplaatsen in Eisleben en Wittenberg – stuk voor stuk staan ze op de lijst van het UNESCO-werelderfgoed. Hoe jouw droomvakantie in Duitsland er ook uit ziet, bij Thomas Cook vind je de woning die er perfect bij past.