Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantiehuis Italië - Thomas Cook beschikt over het ruimste aanbod vakantiewoningen!

Goedkope vakantiewoningen

We hebben de perfecte vakantiewoning in Italië voor jou

Italië en zijn natuurlijke zwembaden

Een vakantiehuis met zwembad? Natuurlijk! Maar hou je van the real thing? Boek dan je vakantiewoning aan de schitterende meren van Noord-Italië. Geniet van de blauwe rust en overweldigende natuur aan het Lago di Garda, Lago di Maggiore of Lago di Como. Liever de zee? De Italiaanse kust biedt voor ieder wat wils: uitgestrekte kustlijnen, kindvriendelijke stranden, rotsachtige baaien, azuurblauw snorkelparadijzen, of kuststadjes met een bruisend nachtleven.

Monumentaal mooi – van Umbrië en Toscane tot Sardinië en Puglia

Kerken, burchten, palazzi en theaters … Of je nu naar Sicilia, Umbrië, Sardinië of Toscane gaat: elke regio heeft zijn monumenten. Je kent het Colosseum in Rome, de Duomo in Milaan, of de toren van Pisa. Maar wist je dat de Torre degli Asinelli in Bologna ook meer dan één meter uit het lood staat? Of dat het Hertogenpaleis met zijn hangende tuinen in Urbino het mooiste Renaissancepaleis van heel Italië is? Welke regio je ook kiest, een verblijf in Italië is een reis langs de werelderfgoedlijst van Unesco.

Proeven van de natuur

Italië is meer dan steden en monumenten. In de uitgestrekte wouden van het Parco Nazionale van Abruzzo leeft de bruine beer nog in de vrije natuur. In Piemonte wandel je over verlaten bergpassen in Gran Paradiso, het oudste nationale park van Italië. Beleef de ongerepte natuur in Sardegna, en spot adelaars, gieren, wilde katten. Volg het Sentiero Azzurro langs de Ligurische kust en ontdek de prachtigste kustdorpen. Of bewonder de natuurpracht rond de Etna op Sicilië. En ’s avonds? Dan geniet je in een trattoria van de lokale, natuurverse specialiteiten.

Thomas Cook vakantiewoningen: totaal genieten van Italië

Volop Italië beleven? Boek je vakantieverblijf bij Thomas Cook. Wij selecteren voor jou de charmantste vakantiehuizen op de heerlijkste plekjes in Italië: een appartement in een wijnboerderij, een villa met zwembad, een landgoed aan de kust. Kijk snel naar ons aanbod, en reserveer jouw genietvakantie.