Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantiehuis Nederland - Thomas Cook beschikt over het ruimste aanbod vakantiewoningen!

Goedkope vakantiewoningen

We hebben de perfecte vakantiewoning in Nederland voor jou

Vakantiehuizen in Nederland bij Thomas Cook

Nederland is meer dan het land van kaas, tulpen en klompen. Het is ook een prachtige vakantiebestemming – vlak bij huis. Benieuwd? Boek dan nu een van onze vakantiehuizen in Nederland. En laat je verrassen.

Vakantiehuisjes Nederland: van Drenthe tot Zeeland

Een vakantiewoning huren bij onze noorderburen is een geweldig idee. Want er valt van alles te beleven. In Zeeland wandel je op ongerepte stranden en verorber je heerlijke mossels. In Zuid-Holland ontdek je de havenstad Rotterdam en de universiteitsstad Leiden. Ga vogels spotten in Overijssel, bewonder Hunebedden in Drenthe, geniet van een verwenkuur in Limburg of verken toppers van steden zoals Breda, Eindhoven en Tilburg in Brabant. Bekomen van zoveel indrukken? Dat doe je in een van onze vakantiehuizen in Nederland.

Vakantiewoningen huren Nederland: uitgebreid aanbod

Wij hebben voor jou een waaier van vakantiehuisjes in Nederland. Er zit er vast één tussen dat helemaal aan jouw wensen beantwoordt. Wil je een vakantiewoning met veel of weinig slaapkamers? Met een zwembad of sauna? Met een oven of barbecue? Alles kan! Reserveer nu een van onze vakantiehuizen in Nederland en … geniet!

Reserveer nu je vakantiehuisje in Nederland

Jouw volgende onvergetelijke vakantie? Die beleef je toch gewoon bij onze noorderburen. Bekijk nu onze vakantiehuizen in Nederland en boek je droomverblijf.