Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantiehuis Provence - Thomas Cook beschikt over het ruimste aanbod vakantiewoningen!

Goedkope vakantiewoningen

We hebben de perfecte vakantiewoning in de Provence voor jou

Eersteklas vakantie in de Franse zon

De Provence een way of life. Hier geniet je echt als god in Frankrijk. Met meer dan 300 dagen zon, is het dé plek om je batterijen op te laden.

Vakantiewoningen voor levenskunstenaars

Laat je net als van Gogh, Gauguin en Picasso door het zonlicht inspireren. Bezoek in hun voetsporen Arles, Avignon, of Saint-Paul de Vence. Geniet van het kleurenpalet dat de Provence voor jouw schildert: zonnebloemen pronken tegen een stralend blauwe hemel, lavendel kleurt de horizon geurig paars, sterren fonkelen aan de nachtelijke hemel.

Proeven van de Provence

Trakteer je zintuigen op al het lekkers dat Zuid-Frankrijk je biedt. De Provence verwent je papillen met fijne truffels, de zoetste aardbeien of kersen en de sappigste meloenen. Ga op gastronomische ontdekkingsreis op de lokale marktjes. Strijk ’s avonds neer op het terras van je mooie vakantiewoning, luister naar de krekels, en geniet van een dieprode wijn, frisse rosé, of pittige pastis.

Glamour en amour aan de Côte d’Azur

Flaneren, het woord is uitgevonden voor de Côte d’Azur. Op de Promenade des Anglais in Nice, of de Croisette in Cannes slentert het mooie volkje nonchalant modieus. Je spot zeker een bekende actrice of would-be beroemdheid. Misschien zelfs vanuit je appartement met zicht op zee.

Vakantiehuizen met zwembad

Liever actiever? Huur dan een villa met zwembad: heerlijk baantjes trekken, of lekker dobberen in het koele water. Trek je stapschoenen aan voor een lange wandeling in de Gorges du Verdon. Of pak je fiets, en beklim de Mont Ventoux. Boek nu je verblijf bij Thomas Cook, en beleef dé vakantie van je leven.