Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Vakantiehuis Toscane - Thomas Cook beschikt over het ruimste aanbod vakantiewoningen!

Goedkope vakantiewoningen

We hebben de perfecte vakantiewoning in Toscane voor jou

Vakantiewoningen in het mooiste stukje Italië

Vakantie in Toscane? Boek dan je verblijf bij Thomas Cook. Kastelen, villa’s en vakantiehuizen met zwembad of romantische appartementen … onze vakantiewoningen in Toscane zijn stuk voor stuk juweeltjes, op de mooiste plekjes van de streek.

Toscane: schatkist voor cultuurliefhebbers

Beleef de renaissance in het Firenze van Leonardo da Vinci, Michelangelo en Boticelli. Ontdek het Pisa achter de scheve toren. En graaf naar het Etruskische verleden van Lucca. Vanuit je charmante vakantiehuis verken je Toscane met zijn onevenaarbare monumenten, paleizen en musea.

De mooiste vakantiehuizen aan de Toscaanse kust

Zoek je een vakantiewoning aan het strand? Dan zit je goed bij Thomas Cook. In ons ruime aanbod vind je de villa, casa of het appartement van je dromen – pal aan de Toscaanse kust. Zwemmen, surfen, of duiken … in Toscane verzetten zon en zee je zinnen.

Zwemmen tussen de korenvelden

Zin in een absolute ontspanvakantie? Huur dan een villa met zwembad op een Toscaanse heuvel. Drijf op het heerlijke, koele water, met zicht op de korenvelden. Of geniet van een boek in de schaduw van de pijnbomen.

Agriturismo in Toscane: vakantiewoning op een wijngaard

Dé manier om Toscane te proeven? Kies je vakantiewoning op een wijnlandgoed of op een olijfgaard. En laat je verwennen met de lekkerste Toscaanse gerechten. Met agriturismo boek je een culinaire topvakantie voor het hele gezin.

Op de fiets door Toscane

Verken je de wereld graag per fiets? Dan is Toscane jouw paradijs. Nergens vind je op fietsafstand zoveel schitterende cultuur en natuur als hier. En nergens geniet je van zo’n aangenaam klimaat. Hapje onderweg? Ga heerlijk picknicken in het fraaie landschap, of geniet van pasta, kaas, olijven, en een slokje wijn in een plaatselijke trattoria. En boek je een charmante vakantiewoning bij Thomas Cook? Dan kan je fietsvakantie echt niet meer stuk.