Je wilt ons bellen?

070 / 750 243 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u.
Zaterdag 9u-18u. Zondag van 10u-22u

  • Heb je een vraag?
  • Zoek een reisagent
  • Fr/Nl

Boek vluchten naar Venetië bij Thomas Cook

vlucht brussel Venetie

We hebben goedkope vluchten naar Venetië voor jou

Zin in een originele citytrip? Vlieg dan naar Venetië. In deze stad op het water vind je prachtige paleizen en indrukwekkende pleinen. Reserveer je tickets voor een van de vluchten naar Venetië. En pak je koffers!

Op verkenning met een gondel

Een drijvende stad? Die verken je het beste met een gondel natuurlijk. Stap aan boord van een wiebelend exemplaar, en laat je rondvaren door een zingende gondoliero. Hij gidst je op het Canal Grande. En houdt halt onder de Brug der Zuchten. Ondertussen tik je de leukste souvenirs op de kop. Wat dacht je van een glazen sleutelhanger, speciaal voor jou geblazen op het glaseiland Murano? Of natuurlijk … een Venetiaans carnavalsmasker? Hoe je snel in deze Italiaans topstad staat? Met een van de vluchten naar Venetië op onze website natuurlijk.

Pleinen en paleizen

Venetië was vroeger een rijke handelsstad. Vandaag vind je er nog altijd de schitterende paleizen en prachtige kerken van weleer. Je ontdekt ze tijdens jouw wandeling door de stad. Moe van al dat stappen? Blaas dan even uit op het reusachtige San Marcoplein. En dwaal daarna in de wirwar van steegjes en marktjes.

Reserveer nu je vlucht

Vluchten naar Venetië? Die vind je bij Thomas Cook. Surf naar onze website. Geef er je bestemming in. En ontdek de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. In één oogopslag zie je hoe je het goedkoopst naar Venetië vliegt. Handig, toch?